Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
53832ISO 14378:2009Piens un sausais piens. Jodīdu satura noteikšana. Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metodeStandarts spēkā
40465ISO 5543:2004Kazeīni un kazeināti - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode)Standarts spēkā
55777ISO 6091:2010Sausais piens. Titrējamā skābuma noteikšana (References metode)Standarts spēkā
61330ISO/TS 18083:2013Processed cheese products — Calculation of content of added phosphate expressed as phosphorusStandarts spēkā
60386ISO 8968-4:2016Milk and milk products — Determination of nitrogen content — Part 4: Determination of protein and non-protein nitrogen content and true protein content calculation (Reference method)Standarts spēkā
29475ISO 3727-3:2003Butter — Determination of moisture, non-fat solids and fat contents — Part 3: Calculation of fat contentStandarts spēkā
31880ISO 7889:2003Yaourt — Dénombrement des micro-organismes caractéristiques — Technique de comptage des colonies à 37 degrés CStandarts spēkā
50329ISO 9874:2006/Cor 1:2007Milk — Determination of total phosphorus content — Method using molecular absorption spectrometry — Technical Corrigendum 1Standarts spēkā
38704ISO 14673-3:2004Milk and milk products — Determination of nitrate and nitrite contents — Part 3: Method using cadmium reduction and flow injection analysis with in-line dialysis (Routine method)Standarts spēkā
38685ISO 3976:2006Matière grasse laitière — Détermination de l'indice de peroxydeStandarts spēkā
Attēlo no 431. līdz 440. no pavisam 571 ieraksta(-iem).