ISO/TC 34/SC 5
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
29865 | ISO 16305:2005 | Butter — Determination of firmness | Standarts spēkā |
75488 | ISO 14501:2021 | Milk and milk powder — Determination of aflatoxin M1 content — Clean-up by immunoaffinity chromatography and determination by high-performance liquid chromatography | Standarts spēkā |
70900 | ISO 15151:2018 | Lait, produits laitiers, formules infantiles et produits nutritionnels pour adultes — Détermination de la teneur en minéraux et en oligo-éléments — Méthode par spectrométrie d'émission atomique avec plasma induit par haute fréquence (ICP-AES) | Standarts spēkā |
53832 | ISO 14378:2009 | Piens un sausais piens. Jodīdu satura noteikšana. Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metode | Standarts spēkā |
46332 | ISO 5544:2008 | Kazeīni. “Fiksēto pelnu” noteikšana (References metode) | Standarts spēkā |
44510 | ISO 11868:2007 | Heat-treated milk — Determination of lactulose content — Method using high-performance liquid chromatography | Standarts spēkā |
45804 | ISO 5536:2009 | Produits à base de matière grasse laitière — Détermination de la teneur en eau — Méthode de Karl Fischer | Standarts spēkā |
26677 | ISO 15323:2002 | Dried milk protein products — Determination of nitrogen solubility index | Standarts spēkā |
40465 | ISO 5543:2004 | Kazeīni un kazeināti - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode) | Standarts spēkā |
55777 | ISO 6091:2010 | Sausais piens. Titrējamā skābuma noteikšana (References metode) | Standarts spēkā |
Attēlo no 461. līdz 470. no pavisam 568 ieraksta(-iem).