Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
29865ISO 16305:2005Butter — Determination of firmnessStandarts spēkā
75488ISO 14501:2021Milk and milk powder — Determination of aflatoxin M1 content — Clean-up by immunoaffinity chromatography and determination by high-performance liquid chromatographyStandarts spēkā
70900ISO 15151:2018Lait, produits laitiers, formules infantiles et produits nutritionnels pour adultes — Détermination de la teneur en minéraux et en oligo-éléments — Méthode par spectrométrie d'émission atomique avec plasma induit par haute fréquence (ICP-AES)Standarts spēkā
53832ISO 14378:2009Piens un sausais piens. Jodīdu satura noteikšana. Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metodeStandarts spēkā
46332ISO 5544:2008Kazeīni. “Fiksēto pelnu” noteikšana (References metode)Standarts spēkā
44510ISO 11868:2007Heat-treated milk — Determination of lactulose content — Method using high-performance liquid chromatographyStandarts spēkā
45804ISO 5536:2009Produits à base de matière grasse laitière — Détermination de la teneur en eau — Méthode de Karl FischerStandarts spēkā
26677ISO 15323:2002Dried milk protein products — Determination of nitrogen solubility indexStandarts spēkā
40465ISO 5543:2004Kazeīni un kazeināti - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode)Standarts spēkā
55777ISO 6091:2010Sausais piens. Titrējamā skābuma noteikšana (References metode)Standarts spēkā
Attēlo no 461. līdz 470. no pavisam 568 ieraksta(-iem).