Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
36837ISO 14461-1:2005Milk and milk products — Quality control in microbiological laboratories — Part 1: Analyst performance assessment for colony countsStandarts spēkā
53832ISO 14378:2009Lait et lait en poudre — Détermination de la teneur en iodure — Méthode par chromatographie en phase liquide à haute performanceStandarts spēkā
53832ISO 14378:2009Piens un sausais piens. Jodīdu satura noteikšana. Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metodeStandarts spēkā
24153ISO 14378:2000Milk and dried milk — Determination of iodide content — Method using high-performance liquid chromatographyAtcelts
24153ISO 14378:2000Piens un sausais piens - Jodīdu satura noteikšana - Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metodeAtcelts
35890ISO 14377:2002Canned evaporated milk — Determination of tin content — Method using graphite furnace atomic absorption spectrometryStandarts spēkā
40457ISO 14156:2001/Amd 1:2007Lait et produits laitiers — Méthodes d'extraction des lipides et des composés liposolubles — Amendement 1Standarts spēkā
23746ISO 14156:2001Lait et produits laitiers — Méthodes d'extraction des lipides et des composés liposolublesStandarts spēkā
35327ISO 13969:2003Lait et produits laitiers — Lignes directrices pour une description normalisée des méthodes microbiologiques de dépistage d'inhibiteurs microbiensStandarts spēkā
36874ISO 13875:2005Liquid milk — Determination of acid-soluble beta-lactoglobulin content — Reverse-phase HPLC methodStandarts spēkā
Attēlo no 491. līdz 500. no pavisam 562 ieraksta(-iem).