ISO/TC 34/SC 5
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
84533 | LVS ISO 22935-3:2024 | Piens un piena produkti. Sensorā analīze. 3.daļa: Produkta sensoro īpašību atbilstības specifikācijai novērtēšana ar punktu metodi | Standarts spēkā |
84532 | LVS ISO 22935-2:2024 | Piens un piena produkti. Sensorā analīze. 2.daļa: Metodes sensorai vērtēšanai | Standarts spēkā |
84531 | LVS ISO 22935-1:2024 | Piens un piena produkti. Sensorā analīze. 1.daļa: Vispārīgās vadlīnijas vērtētāju uzaicināšanai, atlasei, apmācībai un uzraudzībai | Standarts spēkā |
36875 | ISO/WD 8260 | Milk and milk products - Determination of polychlorinated biphenyl contents - Method using capillary gas-liquid chromatography with electron-capture detection | Izstrādē |
32092 | ISO/WD 8197 | Milk and milk products — Sampling — Inspection by variables | Izstrādē |
38485 | ISO/WD 8070 | Milk and milk products — Determination of calcium, sodium, potassium and magnesium contents — Atomic absorption spectrometric method | Izstrādē |
13883 | ISO/WD 7238 | Butter — Determination of pH of the serum — Potentiometric method | Izstrādē |
29747 | ISO/WD 6610 | Milk and milk products — Enumeration of colony-forming units of micro-organisms — Colony-count technique at 30 degrees C | Izstrādē |
12138 | ISO/WD 5943 | Fromages et fromages fondus — Détermination de la teneur en chlorures — Méthode par titrage potentiométrique | Izstrādē |
36877 | ISO/WD 5550 | Caseins and caseinates — Determination of water content (Reference method) | Izstrādē |
Attēlo no 1. līdz 10. no pavisam 559 ieraksta(-iem).