Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
29865ISO 16305:2005Butter — Determination of firmnessStandarts spēkā
44508ISO 1739:2006Beurre — Détermination de l'indice de réfraction de la matière grasse (Méthode de référence)Standarts spēkā
55774ISO 5546:2010Caseins and caseinates — Determination of pH (Reference method)Standarts spēkā
36686ISO 8069:2005Lait sec — Determination de la teneur en acide lactique et en lactatesStandarts spēkā
75488ISO 14501:2021Milk and milk powder — Determination of aflatoxin M1 content — Clean-up by immunoaffinity chromatography and determination by high-performance liquid chromatographyStandarts spēkā
51694ISO 12779:2011Lactose — Détermination de la teneur en eau — Méthode de Karl FischerStandarts spēkā
46333ISO 5545:2008Fermenta kazeīni un kazeināti. Pelnu noteikšana (References metode)Standarts spēkā
31878ISO 5739:2003Kazeīni un kazeināti - Piedeguma daļiņu satura noteikšanaStandarts spēkā
44079ISO 8070:2007Piens un piena produkti. Kalcija, nātrija, kālija un magnija satura noteikšana. Atomabsorbcijas spektrometrijas metodeStandarts spēkā
46334ISO 5547:2008Kazeīni. Brīvā skābuma noteikšana (References metode)Standarts spēkā
Attēlo no 501. līdz 510. no pavisam 571 ieraksta(-iem).