ISO/TC 34/SC 5
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
29865 | ISO 16305:2005 | Butter — Determination of firmness | Standarts spēkā |
44508 | ISO 1739:2006 | Beurre — Détermination de l'indice de réfraction de la matière grasse (Méthode de référence) | Standarts spēkā |
55774 | ISO 5546:2010 | Caseins and caseinates — Determination of pH (Reference method) | Standarts spēkā |
36686 | ISO 8069:2005 | Lait sec — Determination de la teneur en acide lactique et en lactates | Standarts spēkā |
75488 | ISO 14501:2021 | Milk and milk powder — Determination of aflatoxin M1 content — Clean-up by immunoaffinity chromatography and determination by high-performance liquid chromatography | Standarts spēkā |
51694 | ISO 12779:2011 | Lactose — Détermination de la teneur en eau — Méthode de Karl Fischer | Standarts spēkā |
46333 | ISO 5545:2008 | Fermenta kazeīni un kazeināti. Pelnu noteikšana (References metode) | Standarts spēkā |
31878 | ISO 5739:2003 | Kazeīni un kazeināti - Piedeguma daļiņu satura noteikšana | Standarts spēkā |
44079 | ISO 8070:2007 | Piens un piena produkti. Kalcija, nātrija, kālija un magnija satura noteikšana. Atomabsorbcijas spektrometrijas metode | Standarts spēkā |
46334 | ISO 5547:2008 | Kazeīni. Brīvā skābuma noteikšana (References metode) | Standarts spēkā |
Attēlo no 501. līdz 510. no pavisam 571 ieraksta(-iem).