ISO/TC 34/SC 5
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
84531 | ISO 22935-1:2023 | Lait et produits laitiers — Analyse sensorielle — Partie 1: Recrutement, sélection, entraînement et contrôle des sujets | Standarts spēkā |
46333 | ISO 5545:2008 | Fermenta kazeīni un kazeināti. Pelnu noteikšana (References metode) | Standarts spēkā |
31878 | ISO 5739:2003 | Kazeīni un kazeināti - Piedeguma daļiņu satura noteikšana | Standarts spēkā |
44079 | ISO 8070:2007 | Piens un piena produkti. Kalcija, nātrija, kālija un magnija satura noteikšana. Atomabsorbcijas spektrometrijas metode | Standarts spēkā |
46334 | ISO 5547:2008 | Kazeīni. Brīvā skābuma noteikšana (References metode) | Standarts spēkā |
46334 | ISO 5547:2008 | Caseins — Determination of free acidity (Reference method) | Standarts spēkā |
68613 | ISO 20647:2015 | Infant formula and adult nutritionals — Determination of total iodine — Inductively coupled plasma mass spectrometry (ICP-MS) | Standarts spēkā |
44508 | ISO 1739:2006 | Beurre — Détermination de l'indice de réfraction de la matière grasse (Méthode de référence) | Standarts spēkā |
36874 | ISO 13875:2005 | Liquid milk — Determination of acid-soluble beta-lactoglobulin content — Reverse-phase HPLC method | Standarts spēkā |
53831 | ISO 12080-2:2009 | Sausais vājpiens. A vitamīna satura noteikšana. 2. daļa: Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metode | Standarts spēkā |
Attēlo no 501. līdz 510. no pavisam 568 ieraksta(-iem).