Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
20862ISO 12082:1997Fromages fondus — Détermination, par calcul, de la teneur en émulsifiants et substances acidifiantes/de contrôle du pH ajoutés, à base de citrate, exprimée en acide citriqueAtcelts
55776ISO 12081:2010Lait — Détermination de la teneur en calcium — Méthode titrimétriqueStandarts spēkā
20877ISO 12081:1998Lait — Détermination de la teneur en calcium — Méthode titrimétriqueAtcelts
53831ISO 12080-2:2009Dried skimmed milk — Determination of vitamin A content — Part 2: Method using high-performance liquid chromatographyStandarts spēkā
53831ISO 12080-2:2009Sausais vājpiens. A vitamīna satura noteikšana. 2. daļa: Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metodeStandarts spēkā
28812ISO 12080-2:2000Lait écrémé en poudre — Détermination de la teneur en vitamine A — Partie 2: Méthode par chromatographie en phase liquide à haute performanceAtcelts
28812ISO 12080-2:2000Sausais vājpiens - A vitamīna satura noteikšana - 2.daļa: Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metodeAtcelts
53830ISO 12080-1:2009Dried skimmed milk — Determination of vitamin A content — Part 1: Colorimetric methodStandarts spēkā
53830ISO 12080-1:2009Sausais vājpiens. A vitamīna satura noteikšana. 1. daļa: Kolorimetriskā metodeStandarts spēkā
33051ISO 12080-1:2000Sausais vājpiens - A vitamīna satura noteikšana - 1.daļa: Kolorimetriskā metodeAtcelts
Attēlo no 521. līdz 530. no pavisam 568 ieraksta(-iem).