ISO/TC 34/SC 5
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
40468 | ISO 7238:2004 | Butter — Determination of pH of the serum — Potentiometric method | Standarts spēkā |
84531 | LVS ISO 22935-1:2024 | Piens un piena produkti. Sensorā analīze. 1.daļa: Vispārīgās vadlīnijas vērtētāju uzaicināšanai, atlasei, apmācībai un uzraudzībai | Standarts spēkā |
84532 | LVS ISO 22935-2:2024 | Piens un piena produkti. Sensorā analīze. 2.daļa: Metodes sensorai vērtēšanai | Standarts spēkā |
85718 | ISO 11816-1:2024 | Lait et produits laitiers — Détermination de l'activité de la phosphatase alcaline — Partie 1: Méthode fluorimétrique pour le lait et les boissons à base de lait | Standarts spēkā |
85719 | ISO 11816-2:2024 | Lait et produits laitiers — Détermination de l'activité de la phosphatase alcaline — Partie 2: Méthode fluorimétrique pour le fromage | Standarts spēkā |
84533 | LVS ISO 22935-3:2024 | Piens un piena produkti. Sensorā analīze. 3.daļa: Produkta sensoro īpašību atbilstības specifikācijai novērtēšana ar punktu metodi | Standarts spēkā |
46434 | ISO 10932:2010 | Lait et produits laitiers - Détermination de la concentration minimale inhibitrice (CMI) d'antibiotiques applicable aux bifidobacteria et bactéries lactiques non-entérocoques | Standarts spēkā |
55776 | ISO 12081:2010 | Lait — Détermination de la teneur en calcium — Méthode titrimétrique | Standarts spēkā |
51694 | ISO 12779:2011 | Lactose — Détermination de la teneur en eau — Méthode de Karl Fischer | Standarts spēkā |
55774 | ISO 5546:2010 | Caseins and caseinates — Determination of pH (Reference method) | Standarts spēkā |
Attēlo no 521. līdz 530. no pavisam 559 ieraksta(-iem).