ISO/TC 34/SC 5
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
77606 | ISO 21543:2020 | Milk and milk products — Guidelines for the application of near infrared spectrometry | Standarts spēkā |
40466 | ISO 5548:2004 | Caseins and caseinates — Determination of lactose content — Photometric method | Standarts spēkā |
26677 | ISO 15323:2002 | Sausā piena olbaltumvielu produkti - Slāpekļa šķīdības indeksa noteikšana | Standarts spēkā |
35292 | ISO 20128:2006 | Milk products — Enumeration of presumptive Lactobacillus acidophilus on a selective medium — Colony-count technique at 37 degrees C | Standarts spēkā |
41681 | ISO 5550:2006 | Kazeīni un kazeināti. Mitruma satura noteikšana (References metode) | Standarts spēkā |
36686 | ISO 8069:2005 | Sausais piens - Pienskābes un laktātu satura noteikšana | Standarts spēkā |
63808 | ISO/TS 19046-1:2017 | Fromages — Détermination de la teneur en acide propionique par chromatographie — Partie 1: Méthode par chromatographie en phase gazeuse | Standarts spēkā |
30566 | ISO 5765-2:2002 | Sausais piens, sausie piena maisījumi un kausētais siers - Laktozes satura noteikšana - 2.daļa: Fermentatīvā metode, izmantojot laktozes galaktozes daļu | Standarts spēkā |
36874 | ISO 13875:2005 | Liquid milk — Determination of acid-soluble beta-lactoglobulin content — Reverse-phase HPLC method | Standarts spēkā |
43595 | ISO 26462:2010 | Lait — Détermination de la teneur en lactose — Méthode enzymatique par pH-métrie différentielle | Standarts spēkā |
Attēlo no 521. līdz 530. no pavisam 568 ieraksta(-iem).