Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
46336ISO 3433:2008Cheese — Determination of fat content — Van Gulik methodStandarts spēkā
41681ISO 5550:2006Kazeīni un kazeināti. Mitruma satura noteikšana (References metode)Standarts spēkā
36686ISO 8069:2005Sausais piens - Pienskābes un laktātu satura noteikšanaStandarts spēkā
63808ISO/TS 19046-1:2017Fromages — Détermination de la teneur en acide propionique par chromatographie — Partie 1: Méthode par chromatographie en phase gazeuseStandarts spēkā
30566ISO 5765-2:2002Sausais piens, sausie piena maisījumi un kausētais siers - Laktozes satura noteikšana - 2.daļa: Fermentatīvā metode, izmantojot laktozes galaktozes daļuStandarts spēkā
44079ISO 8070:2007Milk and milk products — Determination of calcium, sodium, potassium and magnesium contents — Atomic absorption spectrometric methodStandarts spēkā
65928ISO 19660:2018Crème — Détermination de la teneur en matière grasse — Méthode acido-butyrométriqueStandarts spēkā
52690ISO 13082:2011Lait et produits laitiers — Détermination de l'activité de lipase de la préparation de lipase prégastriqueStandarts spēkā
72825ISO 21187:2021Milk — Quantitative determination of microbiological quality — Guidance for establishing and verifying a conversion relationship between results of an alternative method and anchor method resultsStandarts spēkā
79803ISO 4214:2022Milk and milk products — Determination of amino acids in infant and adult/paediatric nutritional formulas and dairy productsStandarts spēkā
Attēlo no 531. līdz 540. no pavisam 571 ieraksta(-iem).