Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
53832ISO 14378:2009Piens un sausais piens. Jodīdu satura noteikšana. Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metodeStandarts spēkā
31878ISO 5739:2003Kazeīni un kazeināti - Piedeguma daļiņu satura noteikšanaStandarts spēkā
44079ISO 8070:2007Piens un piena produkti. Kalcija, nātrija, kālija un magnija satura noteikšana. Atomabsorbcijas spektrometrijas metodeStandarts spēkā
46334ISO 5547:2008Kazeīni. Brīvā skābuma noteikšana (References metode)Standarts spēkā
46334ISO 5547:2008Caseins — Determination of free acidity (Reference method)Standarts spēkā
68613ISO 20647:2015Infant formula and adult nutritionals — Determination of total iodine — Inductively coupled plasma mass spectrometry (ICP-MS)Standarts spēkā
60386ISO 8968-4:2016Milk and milk products — Determination of nitrogen content — Part 4: Determination of protein and non-protein nitrogen content and true protein content calculation (Reference method)Standarts spēkā
29475ISO 3727-3:2003Butter — Determination of moisture, non-fat solids and fat contents — Part 3: Calculation of fat contentStandarts spēkā
43819ISO/TS 26844:2006Milk and milk products — Determination of antimicrobial residues — Tube diffusion testStandarts spēkā
63977ISO 5534:2004/Cor 1:2013Fromages et fromages fondus — Détermination de la teneur totale en matière sèche (Méthode de référence) — Rectificatif technique 1Standarts spēkā
Attēlo no 71. līdz 80. no pavisam 571 ieraksta(-iem).