ISO/TC 34/SC 5
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
53832 | ISO 14378:2009 | Piens un sausais piens. Jodīdu satura noteikšana. Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metode | Standarts spēkā |
31878 | ISO 5739:2003 | Kazeīni un kazeināti - Piedeguma daļiņu satura noteikšana | Standarts spēkā |
44079 | ISO 8070:2007 | Piens un piena produkti. Kalcija, nātrija, kālija un magnija satura noteikšana. Atomabsorbcijas spektrometrijas metode | Standarts spēkā |
46334 | ISO 5547:2008 | Kazeīni. Brīvā skābuma noteikšana (References metode) | Standarts spēkā |
46334 | ISO 5547:2008 | Caseins — Determination of free acidity (Reference method) | Standarts spēkā |
68613 | ISO 20647:2015 | Infant formula and adult nutritionals — Determination of total iodine — Inductively coupled plasma mass spectrometry (ICP-MS) | Standarts spēkā |
60386 | ISO 8968-4:2016 | Milk and milk products — Determination of nitrogen content — Part 4: Determination of protein and non-protein nitrogen content and true protein content calculation (Reference method) | Standarts spēkā |
29475 | ISO 3727-3:2003 | Butter — Determination of moisture, non-fat solids and fat contents — Part 3: Calculation of fat content | Standarts spēkā |
43819 | ISO/TS 26844:2006 | Milk and milk products — Determination of antimicrobial residues — Tube diffusion test | Standarts spēkā |
63977 | ISO 5534:2004/Cor 1:2013 | Fromages et fromages fondus — Détermination de la teneur totale en matière sèche (Méthode de référence) — Rectificatif technique 1 | Standarts spēkā |
Attēlo no 71. līdz 80. no pavisam 571 ieraksta(-iem).