Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
92624ISO/NP 26108Ice cream — Determination of melting resistance of ice creamIzstrādē
92623ISO/NP 26107Ice cream — Determination of melting resistance of ice-creamIzstrādē
92620ISO/NP 26106Ice cream — Determination of melting resistance of ice-creamIzstrādē
92619ISO/NP 26105Ice cream — Determination of melting resistance of ice-creamIzstrādē
42123ISO/NP 24238Titre manqueIzstrādē
73610ISO/NP 22619Titre manqueIzstrādē
68118ISO/NP 20464Milk and milk products — Sampling — Guidance to the validation and use of auto-samplers for milk and liquid milk productsIzstrādē
81032ISO/FDIS 7889Yoghurt — Enumeration of characteristic microorganisms — Colony-count techniqueStandarts spēkā
91687ISO/FDIS 16958Lait, produits laitiers, formules infantiles et produits nutritionnels pour adultes — Détermination de la composition en acides gras — Méthode de chromatographie en phase gazeuse sur colonne capillaireIzstrādē
92562ISO/FDIS 14156Milk and milk products — Extraction methods for lipids and liposoluble compoundsIzstrādē
Attēlo no 81. līdz 90. no pavisam 571 ieraksta(-iem).