Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
44526ISO 3632-2:2010Épices — Safran (Crocus sativus L.) — Partie 2: Méthodes d'essaiStandarts spēkā
22613ISO 13685:1997Ginger and its oleoresins — Determination of the main pungent components (gingerols and shogaols) — Method using high-performance liquid chromatographyStandarts spēkā
62701ISO 927:2009/Cor 1:2012Spices and condiments — Determination of extraneous matter and foreign matter content — Technical Corrigendum 1Standarts spēkā
11627ISO 5559:1995Oignon déshydraté (Allium cepa Linnaeus) — SpécificationsStandarts spēkā
27320ISO 959-2:1998Poivre (Piper nigrum L.), entier ou en poudre — Spécifications — Partie 2: Poivre blancStandarts spēkā
11636ISO 5566:1982Curcuma — Détermination du pouvoir colorant — Méthode spectrophotométriqueStandarts spēkā
5361ISO 941:1980Épices — Détermination de l'extrait soluble dans l'eau froideStandarts spēkā
82085ISO 5671:2023Spices and condiments — Dried chive (Allium schoenoprasum L.), cut and ground — SpecificationStandarts spēkā
22116ISO 5565-1:1999Vanille [Vanilla fragrans (Salisbury) Ames] — Partie 1: SpécificationsStandarts spēkā
11629ISO 5560:1997Ail déshydraté (Allium sativum L.) — SpécificationsStandarts spēkā
Attēlo no 21. līdz 30. no pavisam 198 ieraksta(-iem).