ISO/TC 34/SC 9
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 84299 | ISO 16654:2001/Amd 2:2023 | Microbiology of food and animal feeding stuffs — Horizontal method for the detection of Escherichia coli O157 — Amendment 2: Inclusion of performance testing of all culture media and reagents | Standarts spēkā |
| 45099 | ISO 13720:2010 | Viande et produits à base de viande — Dénombrement des Pseudomonas spp. présomptifs | Standarts spēkā |
| 59509 | ISO 4833-2:2013 | Microbiology of the food chain — Horizontal method for the enumeration of microorganisms — Part 2: Colony count at 30 °C by the surface plating technique | Standarts spēkā |
| 83201 | ISO 16140-4:2020/Amd 1:2024 | Microbiology of the food chain — Method validation — Part 4: Protocol for method validation in a single laboratory — Amendment 1: Validation of a larger test portion size for qualitative methods | Standarts spēkā |
| 38275 | ISO 21527-1:2008 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Horizontālā metode rauga sēnīšu un pelējumsēnīšu skaitīšanai. 1. daļa: Koloniju skaitīšanas metode produktiem ar ūdens aktivitāti virs 0,95 | Standarts spēkā |
| 29821 | ISO 16654:2001 | Microbiology of food and animal feeding stuffs — Horizontal method for the detection of Escherichia coli O157 | Standarts spēkā |
| 67052 | ISO 22117:2019 | Microbiology of the food chain — Specific requirements and guidance for proficiency testing by interlaboratory comparison | Standarts spēkā |
| 77640 | ISO 10272-2:2017/Amd 1:2023 | Microbiologie de la chaîne alimentaire — Méthode horizontale pour la recherche et le dénombrement de Campylobacter spp. — Partie 2: Technique par comptage des colonies — Amendment 1: Ajout de méthodes pour la confirmation et l’identification moléculaires de Campylobacter spp. thermotolérants, et modification des essais de performance des milieux de culture | Standarts spēkā |
| 61010 | ISO/TS 17919:2013 | Microbiologie de la chaîne alimentaire — Réaction de polymérisation en chaîne (PCR) pour la détection de micro-organismes pathogènes dans les aliments — Détection des clostridies productrices de neurotoxine botulique de type A, B, E et F | Standarts spēkā |
| 38280 | ISO 4831:2006 | Pārtikas un lopbarības mikrobioloģija. Koliformu noteikšana un skaitīšana ar horizontālo paņēmienu. Varbūtīgākā skaita metode (2007.01.30 precizēts nosaukuma tulkojums) | Standarts spēkā |
Attēlo no 261. līdz 270. no pavisam 291 ieraksta(-iem).
