Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
69080ISO 20784:2021Sensory analysis — Guidance on substantiation for sensory and consumer product claimsStandarts spēkā
9002ISO 3591:1977Analyse sensorielle — Appareillage — Verre à dégustation pour l'analyse sensorielle des vinsStandarts spēkā
85185ISO 16657:2023Sensory analysis — Apparatus — Olive oil tasting glassStandarts spēkā
62546ISO 3972:2011/Cor 1:2012Sensory analysis — Methodology — Method of investigating sensitivity of taste — Technical Corrigendum 1Standarts spēkā
50112ISO 11037:2011Sensory analysis — Guidelines for sensory assessment of the colour of productsStandarts spēkā
57699ISO 16779:2015Sensory analysis — Assessment (determination and verification) of the shelf life of foodstuffsStandarts spēkā
60574ISO 8587:2006/Amd 1:2013Sensory analysis — Methodology — Ranking — Amendment 1Standarts spēkā
76667ISO 8586:2023Analyse sensorielle — Sélection et entraînement des sujets sensorielsStandarts spēkā
68549ISO 20613:2019Sensory analysis — General guidance for the application of sensory analysis in quality controlStandarts spēkā
74219ISO 10399:2017Analyse sensorielle — Méthodologie — Essai duo-trioStandarts spēkā
Attēlo no 101. līdz 110. no pavisam 114 ieraksta(-iem).