Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
11543ISO 5497:1982Sensory analysis — Methodology — Guidelines for the preparation of samples for which direct sensory analysis is not feasibleStandarts spēkā
76669ISO 11132:2021Sensory analysis — Methodology — Guidelines for the measurement of the performance of a quantitative descriptive sensory panelStandarts spēkā
36172ISO 8587:2006Analyse sensorielle — Méthodologie — Classement par rangsStandarts spēkā
65519ISO 6658:2017Sensory analysis — Methodology — General guidanceStandarts spēkā
73558ISO 5496:2006/Amd 1:2018Analyse sensorielle — Méthodologie — Initiation et entraînement des sujets à la détection et à la reconnaissance des odeurs — Amendement 1Standarts spēkā
74219ISO 10399:2017Analyse sensorielle — Méthodologie — Essai duo-trioStandarts spēkā
68549ISO 20613:2019Sensory analysis — General guidance for the application of sensory analysis in quality controlStandarts spēkā
76667ISO 8586:2023Analyse sensorielle — Sélection et entraînement des sujets sensorielsStandarts spēkā
76668ISO 11036:2020Analyse sensorielle — Méthodologie — Profil de la textureStandarts spēkā
50110ISO 3972:2011Sensory analysis — Methodology — Method of investigating sensitivity of tasteStandarts spēkā
Attēlo no 101. līdz 110. no pavisam 114 ieraksta(-iem).