Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
33818ISO 13302:2003Sensory analysis — Methods for assessing modifications to the flavour of foodstuffs due to packagingStandarts spēkā
67425ISO 5495:2005/Amd 1:2016Analyse sensorielle — Méthodologie — Essai de comparaison par paires — Amendement 1Standarts spēkā
72863ISO 11056:2021Sensory analysis — Methodology — Magnitude estimation methodStandarts spēkā
60215ISO 8589:2007/Amd 1:2014Sensory analysis — General guidance for the design of test rooms — Amendment 1Standarts spēkā
76670ISO 16820:2019Sensory analysis — Methodology — Sequential analysisStandarts spēkā
63887ISO 5492:2008/Amd 1:2016Sensory analysis — Vocabulary — Amendment 1Standarts spēkā
58042ISO 13299:2016Sensory analysis — Methodology — General guidance for establishing a sensory profileStandarts spēkā
76666ISO 4120:2021Sensory analysis — Methodology — Triangle testStandarts spēkā
76668ISO 11036:2020Analyse sensorielle — Méthodologie — Profil de la textureStandarts spēkā
50110ISO 3972:2011Sensory analysis — Methodology — Method of investigating sensitivity of tasteStandarts spēkā
Attēlo no 11. līdz 20. no pavisam 114 ieraksta(-iem).