ISO/TC 34/SC 15
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 9205 | ISO 3726:1983 | Instant coffee — Determination of loss in mass at 70 degrees C under reduced pressure | Standarts spēkā |
| 36182 | ISO 6670:2002 | Café soluble — Méthode d'échantillonnage pour emballages en vrac avec doublure | Standarts spēkā |
| 44603 | ISO 24115:2012 | Green coffee — Procedure for calibration of moisture meters — Routine method | Standarts spēkā |
| 63404 | ISO 18794:2018 | Café — Analyse sensorielle — Vocabulaire | Standarts spēkā |
| 19270 | ISO 11292:1995 | Instant coffee — Determination of free and total carbohydrate contents — Method using high-performance anion-exchange chromatography | Standarts spēkā |
| 44606 | ISO 6666:2011 | Échantillonnage du café — Sondes pour café vert et café en parche | Standarts spēkā |
Attēlo no 91. līdz 96. no pavisam 96 ieraksta(-iem).
