ISO/TC 34/SC 15
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 44704 | ISO 24114:2011 | Café soluble — Critères d'authenticité | Standarts spēkā |
| 44603 | ISO 24115:2012 | Green coffee — Procedure for calibration of moisture meters — Routine method | Standarts spēkā |
| 8867 | ISO 3509:1984 | Cafés et dérivés — Vocabulaire | Atcelts |
| 8868 | ISO 3509:1989 | Cafés et dérivés — Vocabulaire | Atcelts |
| 34184 | ISO 3509:2005 | Cafés et dérivés — Vocabulaire | Standarts spēkā |
| 9205 | ISO 3726:1983 | Šķīstošā kafija - Masas zudumu noteikšana pazeminātā spiedienā 70 °C temperatūrā | Standarts spēkā |
| 9205 | ISO 3726:1983 | Instant coffee — Determination of loss in mass at 70 degrees C under reduced pressure | Standarts spēkā |
| 9756 | ISO 4052:1983 | Kafija - Kofeīna satura noteikšana (references metode) | Atcelts |
| 9756 | ISO 4052:1983 | Cafés — Détermination de la teneur en caféine — Méthode de référence | Atcelts |
| 9786 | ISO 4072:1982 | Café vert en sacs — Échantillonnage | Standarts spēkā |
Attēlo no 21. līdz 30. no pavisam 96 ieraksta(-iem).
