Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
44704ISO 24114:2011Café soluble — Critères d'authenticitéStandarts spēkā
44603ISO 24115:2012Green coffee — Procedure for calibration of moisture meters — Routine methodStandarts spēkā
8867ISO 3509:1984Cafés et dérivés — VocabulaireAtcelts
8868ISO 3509:1989Cafés et dérivés — VocabulaireAtcelts
34184ISO 3509:2005Cafés et dérivés — VocabulaireStandarts spēkā
9205ISO 3726:1983Šķīstošā kafija - Masas zudumu noteikšana pazeminātā spiedienā 70 °C temperatūrāStandarts spēkā
9205ISO 3726:1983Instant coffee — Determination of loss in mass at 70 degrees C under reduced pressureStandarts spēkā
9756ISO 4052:1983Kafija - Kofeīna satura noteikšana (references metode)Atcelts
9756ISO 4052:1983Cafés — Détermination de la teneur en caféine — Méthode de référenceAtcelts
9786ISO 4072:1982Café vert en sacs — ÉchantillonnageStandarts spēkā
Attēlo no 21. līdz 30. no pavisam 96 ieraksta(-iem).