Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
10487LVS ISO 5543:2002Kazeīni un kazeināti - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode)Atcelts
10416LVS 178:1999Piens un piena produkti - Testa paraugu un atšķaidījumu sagatavošana mikrobioloģiskai izmeklēšanaiAtcelts
10956LVS 273:2000 /A1:2002Labība - Analīžu metodes - Graudu tilpummasas noteikšanaAtcelts
11255LVS 175:1999Nepasterizēta piena paraugu noņemšanaAtcelts
10360LVS 236:1999 /A1:2000Zirņi pākstīsAtcelts
11181LVS EN ISO 8420:1995Dzīvnieku un augu valsts tauki un eļļas - Polāro savienojumu daudzuma noteikšanaAtcelts
11325LVS 226:1999PupiņasAtcelts
11326LVS 225:1999PaprikaAtcelts
11327LVS 224:1999ĶiplokiAtcelts
11253LVS 176:1999Piens - Sasalšanas punkta noteikšanaAtcelts
Attēlo no 91. līdz 100. no pavisam 120 ieraksta(-iem).