LVS/STK/08
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
11466 | LVS 276:2000 | Labība - Analīžu metodes - Pelnvielu noteikšana graudos un graudu produktos | Standarts spēkā |
11496 | LVS 299:2000 | Mājputnu gaļa | Standarts spēkā |
11480 | LVS 281:2000 | Ātri sasaldēto pārtikas produktu temperatūras noteikšana | Standarts spēkā |
11467 | LVS 275:2000 | Labība - Analīžu metodes - Lipekļa satura un kvalitātes noteikšana kviešu graudos un miltos | Standarts spēkā |
11469 | LVS 272:2000 | Labība - Analīžu metodes - Graudu mitruma noteikšana | Standarts spēkā |
11691 | LVS 403:2002 | Labība - Analīžu metodes - Sedimentācijas vērtības noteikšana kviešu graudos un miltos (saskaņā ar Zeleny) | Standarts spēkā |
11483 | LVS 298:2000 | Aitas gaļas liemeņu klasifikācija | Standarts spēkā |
11176 | LVS EN ISO 1666:1997 | Ciete - Mitruma satura noteikšana ar kaltēšanas metodi | Standarts spēkā |
11465 | LVS 278:2000 | Labība - Analīžu metodes - Lipekļa un tā kvalitātes noteikšana kviešu graudos | Standarts spēkā |
11374 | LVS 248:2000 | Cukuri - Analīžu metodes - Sausnes noteikšana (Vakuuma žāvēšanas metode) | Standarts spēkā |
Attēlo no 1. līdz 10. no pavisam 120 ieraksta(-iem).