Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
11466LVS 276:2000Labība - Analīžu metodes - Pelnvielu noteikšana graudos un graudu produktosStandarts spēkā
11496LVS 299:2000Mājputnu gaļaStandarts spēkā
11480LVS 281:2000Ātri sasaldēto pārtikas produktu temperatūras noteikšanaStandarts spēkā
11467LVS 275:2000Labība - Analīžu metodes - Lipekļa satura un kvalitātes noteikšana kviešu graudos un miltosStandarts spēkā
11469LVS 272:2000Labība - Analīžu metodes - Graudu mitruma noteikšanaStandarts spēkā
11691LVS 403:2002Labība - Analīžu metodes - Sedimentācijas vērtības noteikšana kviešu graudos un miltos (saskaņā ar Zeleny)Standarts spēkā
11483LVS 298:2000Aitas gaļas liemeņu klasifikācijaStandarts spēkā
11176LVS EN ISO 1666:1997Ciete - Mitruma satura noteikšana ar kaltēšanas metodiStandarts spēkā
11465LVS 278:2000Labība - Analīžu metodes - Lipekļa un tā kvalitātes noteikšana kviešu graudosStandarts spēkā
11374LVS 248:2000Cukuri - Analīžu metodes - Sausnes noteikšana (Vakuuma žāvēšanas metode)Standarts spēkā
Attēlo no 1. līdz 10. no pavisam 120 ieraksta(-iem).