Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
11691LVS 403:2002Labība - Analīžu metodes - Sedimentācijas vērtības noteikšana kviešu graudos un miltos (saskaņā ar Zeleny)Standarts spēkā
11466LVS 276:2000Labība - Analīžu metodes - Pelnvielu noteikšana graudos un graudu produktosStandarts spēkā
11480LVS 281:2000Ātri sasaldēto pārtikas produktu temperatūras noteikšanaStandarts spēkā
11465LVS 278:2000Labība - Analīžu metodes - Lipekļa un tā kvalitātes noteikšana kviešu graudosStandarts spēkā
11496LVS 299:2000Mājputnu gaļaStandarts spēkā
11374LVS 248:2000Cukuri - Analīžu metodes - Sausnes noteikšana (Vakuuma žāvēšanas metode)Standarts spēkā
11469LVS 272:2000Labība - Analīžu metodes - Graudu mitruma noteikšanaStandarts spēkā
11467LVS 275:2000Labība - Analīžu metodes - Lipekļa satura un kvalitātes noteikšana kviešu graudos un miltosStandarts spēkā
11179LVS EN ISO 5381:1994Cietes hidrolīzes produkti - Ūdens satura noteikšana - Modificētā Karla Fišera metodeStandarts spēkā
11185LVS EN ISO 5377:1994Cietes hidrolīzes produkti - Reducēšanas spējas un dekstrozes ekvivalenta noteikšana - Leina un Einona konstantu titra metodeStandarts spēkā
Attēlo no 1. līdz 10. no pavisam 120 ieraksta(-iem).