Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
11316LVS 235:1999ZiedkāpostiAtcelts
11317LVS 234:1999TomātiAtcelts
11319LVS 232:1999SparģeļiAtcelts
11328LVS 223:1999Kātu selerijasAtcelts
11629LVS ISO 5548:2002Kazeīni un kazeināti - Laktozes satura noteikšana - Fotometriskā metodeAtcelts
11616LVS ISO 5739:2002Kazeīni un kazeināti - Piedeguma daļiņu satura noteikšanaAtcelts
11329LVS 222:1999KabačiAtcelts
11718LVS EN ISO 663:2003Dzīvnieku un augu valsts tauki un eļļas - Nešķīstošo piemaisījumu satura noteikšanaAtcelts
11346LVS 205:1999AprikozesAtcelts
11944LVS ISO 3310-1:2005Pārbaudes sieti - Tehniskās prasības un testēšana - 1.daļa: Metāliska auduma pārbaudes sietiAtcelts
Attēlo no 101. līdz 110. no pavisam 120 ieraksta(-iem).