Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
11256LVS EN ISO 707:1997Piens un piena produkti - Norādījumi paraugu noņemšanaiAtcelts
11257LVS EN ISO 13366-1:1997Piens - Somatisko šūnu skaita noteikšana - 1.daļa. Mikroskopiskā metodeAtcelts
11490LVS 304:2000Kultivētas sēnes (šitakē)Atcelts
11315LVS 236:1999Zirņi pākstīsAtcelts
11323LVS 228:1999Rožu (Briseles) kāpostiAtcelts
10358LVS 234:1999 /A1:2000TomātiAtcelts
10359LVS 235:1999 /A1:2000ZiedkāpostiAtcelts
10360LVS 236:1999 /A1:2000Zirņi pākstīsAtcelts
10488LVS ISO 5549:2002Kazeīni un kazeināti - Olbaltumvielu satura noteikšana (References metode)Atcelts
11173LVS EN ISO 661:1995Dzīvnieku un augu tauki un eļļas - Analizējamā parauga sagatavošanaAtcelts
Attēlo no 111. līdz 120. no pavisam 120 ieraksta(-iem).