LVS/STK/08
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
10403 | LVS EN ISO 3947:1994 | Dabīgās vai modificētās cietes - Kopējā tauku satura noteikšana | Standarts spēkā |
10414 | LVS 186:1999 | Piens un piena produkti - Areometriskā blīvuma noteikšanas metode | Standarts spēkā |
10428 | LVS 247:2000 | Cukuri - Analīžu metodes - Masas zudumu noteikšana žāvējot | Standarts spēkā |
10448 | LVS 271:2000 | Labība - Analīžu metodes - Piemaisījumu noteikšana labību graudos | Standarts spēkā |
10496 | LVS 352:2002 | Cukurbietes rūpnieciskai pārstrādei - Kvalitātes prasības - Analīžu metodes | Standarts spēkā |
10446 | LVS 277:2000 | Labība - Analīžu metodes - Kopproteīna noteikšana graudos un graudu produktos | Standarts spēkā |
11188 | LVS EN ISO 11212-4:1997 | Ciete un cietes atvasinājumi - Smago metālu daudzums - 4.daļa: Kadmija satura noteikšana ar atomabsorbcijas spektrometru ar elektrotermālo atomizāciju | Standarts spēkā |
10405 | LVS EN ISO 11212-3:1997 | Ciete un cietes atvasinājumu produkti - Smago metālu noteikšana - 3.daļa: Svina daudzuma noteikšana ar atomabsorbcijas spektrometru ar elektrotermālo atomizāciju | Standarts spēkā |
10504 | LVS EN ISO 8420:2003 | Dzīvnieku un augu valsts tauki un eļļas - Polāro savienojumu daudzuma noteikšana | Standarts spēkā |
11463 | LVS 280:2000 | Labība - Analīžu metodes - Graudu smaržas un krāsas noteikšana | Standarts spēkā |
Attēlo no 11. līdz 20. no pavisam 120 ieraksta(-iem).