Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
10403LVS EN ISO 3947:1994Dabīgās vai modificētās cietes - Kopējā tauku satura noteikšanaStandarts spēkā
10414LVS 186:1999Piens un piena produkti - Areometriskā blīvuma noteikšanas metodeStandarts spēkā
10428LVS 247:2000Cukuri - Analīžu metodes - Masas zudumu noteikšana žāvējotStandarts spēkā
10448LVS 271:2000Labība - Analīžu metodes - Piemaisījumu noteikšana labību graudosStandarts spēkā
10496LVS 352:2002Cukurbietes rūpnieciskai pārstrādei - Kvalitātes prasības - Analīžu metodesStandarts spēkā
10446LVS 277:2000Labība - Analīžu metodes - Kopproteīna noteikšana graudos un graudu produktosStandarts spēkā
11188LVS EN ISO 11212-4:1997Ciete un cietes atvasinājumi - Smago metālu daudzums - 4.daļa: Kadmija satura noteikšana ar atomabsorbcijas spektrometru ar elektrotermālo atomizācijuStandarts spēkā
10405LVS EN ISO 11212-3:1997Ciete un cietes atvasinājumu produkti - Smago metālu noteikšana - 3.daļa: Svina daudzuma noteikšana ar atomabsorbcijas spektrometru ar elektrotermālo atomizācijuStandarts spēkā
10504LVS EN ISO 8420:2003Dzīvnieku un augu valsts tauki un eļļas - Polāro savienojumu daudzuma noteikšanaStandarts spēkā
11463LVS 280:2000Labība - Analīžu metodes - Graudu smaržas un krāsas noteikšanaStandarts spēkā
Attēlo no 11. līdz 20. no pavisam 120 ieraksta(-iem).