Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
11179LVS EN ISO 5381:1994Cietes hidrolīzes produkti - Ūdens satura noteikšana - Modificētā Karla Fišera metodeStandarts spēkā
11373LVS 249:2000Cukuri - Analīžu metodes - Kopīgās sausnes noteikšana (Refraktometriskā metode)Standarts spēkā
11371LVS 252:2000Cukuri - Analīžu metodes - Reducējošo cukuru noteikšana, izsakot kā invertcukuru vai glikozes ekvivalentu (Lufa - Šorla metode)Standarts spēkā
11370LVS 254:2000Cukuri - Analīžu metodes - Glikozes ekvivalenta noteikšana (Lanē un Einona konstante)Standarts spēkā
11483LVS 298:2000Aitas gaļas liemeņu klasifikācijaStandarts spēkā
11176LVS EN ISO 1666:1997Ciete - Mitruma satura noteikšana ar kaltēšanas metodiStandarts spēkā
11467LVS 275:2000Labība - Analīžu metodes - Lipekļa satura un kvalitātes noteikšana kviešu graudos un miltosStandarts spēkā
11466LVS 276:2000Labība - Analīžu metodes - Pelnvielu noteikšana graudos un graudu produktosStandarts spēkā
11182LVS EN ISO 11213:1995Modificētā ciete - Acetilēna daudzuma noteikšana - Fermentatīvā metodeStandarts spēkā
11218LVS 194:1999Liellopu liemeņu klasifikācijaStandarts spēkā
Attēlo no 11. līdz 20. no pavisam 120 ieraksta(-iem).