LVS/STK/08
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
11463 | LVS 280:2000 | Labība - Analīžu metodes - Graudu smaržas un krāsas noteikšana | Standarts spēkā |
11183 | LVS EN ISO 11214:1996 | Modificētā ciete - Karboksilgrupu satura noteikšana oksidētā cietē | Standarts spēkā |
11178 | LVS EN ISO 5378:1994 | Cietes un to atvasinājumu produkti - Slāpekļa satura noteikšana ar Kjeldāla metodi - Spektrofotometriskā metode | Standarts spēkā |
11708 | LVS 357:2003 | Erukskābes satura noteikšana pārtikai paredzētajos taukos un eļļās, kā arī pārtikas produktos, kas satur pievienotus taukus un eļļas | Standarts spēkā |
11175 | LVS EN 1185:1994 | Ciete un tās atvasinājumi - Sēra dioksīda daudzuma noteikšana - Skābes metode | Standarts spēkā |
11741 | LVS EN ISO 5555:2003 | Dzīvnieku un augu valsts tauki un eļļas - Paraugu noņemšana | Standarts spēkā |
10962 | LVS 281:2000 /AC:2006 | Ātri sasaldēto pārtikas produktu temperatūras noteikšana | Standarts spēkā |
11750 | LVS 353:2003 | Kafijas un cigoriņu ekstrakti | Standarts spēkā |
11496 | LVS 299:2000 | Mājputnu gaļa | Standarts spēkā |
11691 | LVS 403:2002 | Labība - Analīžu metodes - Sedimentācijas vērtības noteikšana kviešu graudos un miltos (saskaņā ar Zeleny) | Standarts spēkā |
Attēlo no 11. līdz 20. no pavisam 120 ieraksta(-iem).