LVS/STK/08
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
11176 | LVS EN ISO 1666:1997 | Ciete - Mitruma satura noteikšana ar kaltēšanas metodi | Standarts spēkā |
11369 | LVS 255:2000 | Cukuri - Analīžu metodes - Sulfātu pelnu noteikšana | Standarts spēkā |
11182 | LVS EN ISO 11213:1995 | Modificētā ciete - Acetilēna daudzuma noteikšana - Fermentatīvā metode | Standarts spēkā |
11177 | LVS EN ISO 3188:1994 | Ciete un tās atvasinājumi - Slāpekļa satura noteikšana ar Kjeldāla metodi - Titrēšanas metode | Standarts spēkā |
11480 | LVS 281:2000 | Ātri sasaldēto pārtikas produktu temperatūras noteikšana | Standarts spēkā |
11467 | LVS 275:2000 | Labība - Analīžu metodes - Lipekļa satura un kvalitātes noteikšana kviešu graudos un miltos | Standarts spēkā |
11466 | LVS 276:2000 | Labība - Analīžu metodes - Pelnvielu noteikšana graudos un graudu produktos | Standarts spēkā |
11469 | LVS 272:2000 | Labība - Analīžu metodes - Graudu mitruma noteikšana | Standarts spēkā |
11188 | LVS EN ISO 11212-4:1997 | Ciete un cietes atvasinājumi - Smago metālu daudzums - 4.daļa: Kadmija satura noteikšana ar atomabsorbcijas spektrometru ar elektrotermālo atomizāciju | Standarts spēkā |
10446 | LVS 277:2000 | Labība - Analīžu metodes - Kopproteīna noteikšana graudos un graudu produktos | Standarts spēkā |
Attēlo no 21. līdz 30. no pavisam 120 ieraksta(-iem).