Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
10962LVS 281:2000 /AC:2006Ātri sasaldēto pārtikas produktu temperatūras noteikšanaStandarts spēkā
11008LVS 271:2000 /AC:2001Labība - Analīžu metodes - Piemaisījumu noteikšana labību graudosStandarts spēkā
11175LVS EN 1185:1994Ciete un tās atvasinājumi - Sēra dioksīda daudzuma noteikšana - Skābes metodeStandarts spēkā
11184LVS EN ISO 3593:1994Ciete - Pelnvielu noteikšanaStandarts spēkā
11183LVS EN ISO 11214:1996Modificētā ciete - Karboksilgrupu satura noteikšana oksidētā cietēStandarts spēkā
11178LVS EN ISO 5378:1994Cietes un to atvasinājumu produkti - Slāpekļa satura noteikšana ar Kjeldāla metodi - Spektrofotometriskā metodeStandarts spēkā
10428LVS 247:2000Cukuri - Analīžu metodes - Masas zudumu noteikšana žāvējotStandarts spēkā
11187LVS EN ISO 11212-2:1997Ciete un cietes atvasinājumi - Smago metālu saturs - 2.daļa: Dzīvsudraba satura noteikšana ar atoma absorbcijas spektrometrijuStandarts spēkā
11466LVS 276:2000Labība - Analīžu metodes - Pelnvielu noteikšana graudos un graudu produktosStandarts spēkā
11467LVS 275:2000Labība - Analīžu metodes - Lipekļa satura un kvalitātes noteikšana kviešu graudos un miltosStandarts spēkā
Attēlo no 21. līdz 30. no pavisam 120 ieraksta(-iem).