LVS/STK/08
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
10962 | LVS 281:2000 /AC:2006 | Ātri sasaldēto pārtikas produktu temperatūras noteikšana | Standarts spēkā |
11008 | LVS 271:2000 /AC:2001 | Labība - Analīžu metodes - Piemaisījumu noteikšana labību graudos | Standarts spēkā |
11175 | LVS EN 1185:1994 | Ciete un tās atvasinājumi - Sēra dioksīda daudzuma noteikšana - Skābes metode | Standarts spēkā |
11184 | LVS EN ISO 3593:1994 | Ciete - Pelnvielu noteikšana | Standarts spēkā |
11183 | LVS EN ISO 11214:1996 | Modificētā ciete - Karboksilgrupu satura noteikšana oksidētā cietē | Standarts spēkā |
11178 | LVS EN ISO 5378:1994 | Cietes un to atvasinājumu produkti - Slāpekļa satura noteikšana ar Kjeldāla metodi - Spektrofotometriskā metode | Standarts spēkā |
10428 | LVS 247:2000 | Cukuri - Analīžu metodes - Masas zudumu noteikšana žāvējot | Standarts spēkā |
11187 | LVS EN ISO 11212-2:1997 | Ciete un cietes atvasinājumi - Smago metālu saturs - 2.daļa: Dzīvsudraba satura noteikšana ar atoma absorbcijas spektrometriju | Standarts spēkā |
11466 | LVS 276:2000 | Labība - Analīžu metodes - Pelnvielu noteikšana graudos un graudu produktos | Standarts spēkā |
11467 | LVS 275:2000 | Labība - Analīžu metodes - Lipekļa satura un kvalitātes noteikšana kviešu graudos un miltos | Standarts spēkā |
Attēlo no 21. līdz 30. no pavisam 120 ieraksta(-iem).