Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
11176LVS EN ISO 1666:1997Ciete - Mitruma satura noteikšana ar kaltēšanas metodiStandarts spēkā
11369LVS 255:2000Cukuri - Analīžu metodes - Sulfātu pelnu noteikšanaStandarts spēkā
11182LVS EN ISO 11213:1995Modificētā ciete - Acetilēna daudzuma noteikšana - Fermentatīvā metodeStandarts spēkā
11177LVS EN ISO 3188:1994Ciete un tās atvasinājumi - Slāpekļa satura noteikšana ar Kjeldāla metodi - Titrēšanas metodeStandarts spēkā
11480LVS 281:2000Ātri sasaldēto pārtikas produktu temperatūras noteikšanaStandarts spēkā
11467LVS 275:2000Labība - Analīžu metodes - Lipekļa satura un kvalitātes noteikšana kviešu graudos un miltosStandarts spēkā
11466LVS 276:2000Labība - Analīžu metodes - Pelnvielu noteikšana graudos un graudu produktosStandarts spēkā
11469LVS 272:2000Labība - Analīžu metodes - Graudu mitruma noteikšanaStandarts spēkā
11188LVS EN ISO 11212-4:1997Ciete un cietes atvasinājumi - Smago metālu daudzums - 4.daļa: Kadmija satura noteikšana ar atomabsorbcijas spektrometru ar elektrotermālo atomizācijuStandarts spēkā
10446LVS 277:2000Labība - Analīžu metodes - Kopproteīna noteikšana graudos un graudu produktosStandarts spēkā
Attēlo no 21. līdz 30. no pavisam 120 ieraksta(-iem).