Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
11463LVS 280:2000Labība - Analīžu metodes - Graudu smaržas un krāsas noteikšanaStandarts spēkā
10496LVS 352:2002Cukurbietes rūpnieciskai pārstrādei - Kvalitātes prasības - Analīžu metodesStandarts spēkā
10446LVS 277:2000Labība - Analīžu metodes - Kopproteīna noteikšana graudos un graudu produktosStandarts spēkā
11708LVS 357:2003Erukskābes satura noteikšana pārtikai paredzētajos taukos un eļļās, kā arī pārtikas produktos, kas satur pievienotus taukus un eļļasStandarts spēkā
11188LVS EN ISO 11212-4:1997Ciete un cietes atvasinājumi - Smago metālu daudzums - 4.daļa: Kadmija satura noteikšana ar atomabsorbcijas spektrometru ar elektrotermālo atomizācijuStandarts spēkā
11741LVS EN ISO 5555:2003Dzīvnieku un augu valsts tauki un eļļas - Paraugu noņemšanaStandarts spēkā
10405LVS EN ISO 11212-3:1997Ciete un cietes atvasinājumu produkti - Smago metālu noteikšana - 3.daļa: Svina daudzuma noteikšana ar atomabsorbcijas spektrometru ar elektrotermālo atomizācijuStandarts spēkā
11483LVS 298:2000Aitas gaļas liemeņu klasifikācijaStandarts spēkā
11371LVS 252:2000Cukuri - Analīžu metodes - Reducējošo cukuru noteikšana, izsakot kā invertcukuru vai glikozes ekvivalentu (Lufa - Šorla metode)Standarts spēkā
11372LVS 251:2000Cukuri - Analīžu metodes - Reducējošo cukuru noteikšana, izsakot kā invertcukuru (Knighta un Allena metode)Standarts spēkā
Attēlo no 31. līdz 40. no pavisam 120 ieraksta(-iem).