Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
11464LVS 279:2000Labība - Analīžu metodes - Kaitēkļu invāzijas noteikšanaStandarts spēkā
11186LVS EN ISO 11212-1:1997Ciete un atvasinātie produkti - Smago metālu saturs - 1.daļa: Arsēna satura noteikšana ar atomu absorbcijas spektrometrijuStandarts spēkā
10414LVS 186:1999Piens un piena produkti - Areometriskā blīvuma noteikšanas metodeStandarts spēkā
11182LVS EN ISO 11213:1995Modificētā ciete - Acetilēna daudzuma noteikšana - Fermentatīvā metodeStandarts spēkā
11177LVS EN ISO 3188:1994Ciete un tās atvasinājumi - Slāpekļa satura noteikšana ar Kjeldāla metodi - Titrēšanas metodeStandarts spēkā
10448LVS 271:2000Labība - Analīžu metodes - Piemaisījumu noteikšana labību graudosStandarts spēkā
11188LVS EN ISO 11212-4:1997Ciete un cietes atvasinājumi - Smago metālu daudzums - 4.daļa: Kadmija satura noteikšana ar atomabsorbcijas spektrometru ar elektrotermālo atomizācijuStandarts spēkā
10427LVS 250:2000Cukuri - Analīžu metodes - Reducējošo cukuru noteikšana, izsakot kā invertcukuru (Berlīnes institūta metode)Standarts spēkā
11483LVS 298:2000Aitas gaļas liemeņu klasifikācijaStandarts spēkā
11187LVS EN ISO 11212-2:1997Ciete un cietes atvasinājumi - Smago metālu saturs - 2.daļa: Dzīvsudraba satura noteikšana ar atoma absorbcijas spektrometrijuStandarts spēkā
Attēlo no 31. līdz 40. no pavisam 120 ieraksta(-iem).