LVS/STK/08
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
11463 | LVS 280:2000 | Labība - Analīžu metodes - Graudu smaržas un krāsas noteikšana | Standarts spēkā |
10496 | LVS 352:2002 | Cukurbietes rūpnieciskai pārstrādei - Kvalitātes prasības - Analīžu metodes | Standarts spēkā |
10446 | LVS 277:2000 | Labība - Analīžu metodes - Kopproteīna noteikšana graudos un graudu produktos | Standarts spēkā |
11708 | LVS 357:2003 | Erukskābes satura noteikšana pārtikai paredzētajos taukos un eļļās, kā arī pārtikas produktos, kas satur pievienotus taukus un eļļas | Standarts spēkā |
11188 | LVS EN ISO 11212-4:1997 | Ciete un cietes atvasinājumi - Smago metālu daudzums - 4.daļa: Kadmija satura noteikšana ar atomabsorbcijas spektrometru ar elektrotermālo atomizāciju | Standarts spēkā |
11741 | LVS EN ISO 5555:2003 | Dzīvnieku un augu valsts tauki un eļļas - Paraugu noņemšana | Standarts spēkā |
10405 | LVS EN ISO 11212-3:1997 | Ciete un cietes atvasinājumu produkti - Smago metālu noteikšana - 3.daļa: Svina daudzuma noteikšana ar atomabsorbcijas spektrometru ar elektrotermālo atomizāciju | Standarts spēkā |
11483 | LVS 298:2000 | Aitas gaļas liemeņu klasifikācija | Standarts spēkā |
11371 | LVS 252:2000 | Cukuri - Analīžu metodes - Reducējošo cukuru noteikšana, izsakot kā invertcukuru vai glikozes ekvivalentu (Lufa - Šorla metode) | Standarts spēkā |
11372 | LVS 251:2000 | Cukuri - Analīžu metodes - Reducējošo cukuru noteikšana, izsakot kā invertcukuru (Knighta un Allena metode) | Standarts spēkā |
Attēlo no 31. līdz 40. no pavisam 120 ieraksta(-iem).