Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
10414LVS 186:1999Piens un piena produkti - Areometriskā blīvuma noteikšanas metodeStandarts spēkā
10426LVS 253:2000Cukuri - Analīžu metodes -Reducējošo cukuru noteikšana, izsakot kā invertcukuru (Lanē un Einona konstanto tilpumu modifikācija)Standarts spēkā
10446LVS 277:2000Labība - Analīžu metodes - Kopproteīna noteikšana graudos un graudu produktosStandarts spēkā
11465LVS 278:2000Labība - Analīžu metodes - Lipekļa un tā kvalitātes noteikšana kviešu graudosStandarts spēkā
11483LVS 298:2000Aitas gaļas liemeņu klasifikācijaStandarts spēkā
10427LVS 250:2000Cukuri - Analīžu metodes - Reducējošo cukuru noteikšana, izsakot kā invertcukuru (Berlīnes institūta metode)Standarts spēkā
11176LVS EN ISO 1666:1997Ciete - Mitruma satura noteikšana ar kaltēšanas metodiStandarts spēkā
10504LVS EN ISO 8420:2003Dzīvnieku un augu valsts tauki un eļļas - Polāro savienojumu daudzuma noteikšanaStandarts spēkā
11341LVS 210:1999ĶiršiAtcelts
11340LVS 211:1999MelonesAtcelts
Attēlo no 41. līdz 50. no pavisam 120 ieraksta(-iem).