Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
10446LVS 277:2000Labība - Analīžu metodes - Kopproteīna noteikšana graudos un graudu produktosStandarts spēkā
11182LVS EN ISO 11213:1995Modificētā ciete - Acetilēna daudzuma noteikšana - Fermentatīvā metodeStandarts spēkā
11177LVS EN ISO 3188:1994Ciete un tās atvasinājumi - Slāpekļa satura noteikšana ar Kjeldāla metodi - Titrēšanas metodeStandarts spēkā
10168LVS 194:1999 /AC:2003Liellopu liemeņu klasifikācijaStandarts spēkā
10428LVS 247:2000Cukuri - Analīžu metodes - Masas zudumu noteikšana žāvējotStandarts spēkā
10496LVS 352:2002Cukurbietes rūpnieciskai pārstrādei - Kvalitātes prasības - Analīžu metodesStandarts spēkā
11496LVS 299:2000Mājputnu gaļaStandarts spēkā
11184LVS EN ISO 3593:1994Ciete - Pelnvielu noteikšanaStandarts spēkā
11489LVS 301:2000RabarberiAtcelts
11484LVS 302:2000AvenesAtcelts
Attēlo no 41. līdz 50. no pavisam 120 ieraksta(-iem).