LVS/STK/08
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
10446 | LVS 277:2000 | Labība - Analīžu metodes - Kopproteīna noteikšana graudos un graudu produktos | Standarts spēkā |
11182 | LVS EN ISO 11213:1995 | Modificētā ciete - Acetilēna daudzuma noteikšana - Fermentatīvā metode | Standarts spēkā |
11177 | LVS EN ISO 3188:1994 | Ciete un tās atvasinājumi - Slāpekļa satura noteikšana ar Kjeldāla metodi - Titrēšanas metode | Standarts spēkā |
10168 | LVS 194:1999 /AC:2003 | Liellopu liemeņu klasifikācija | Standarts spēkā |
10428 | LVS 247:2000 | Cukuri - Analīžu metodes - Masas zudumu noteikšana žāvējot | Standarts spēkā |
10496 | LVS 352:2002 | Cukurbietes rūpnieciskai pārstrādei - Kvalitātes prasības - Analīžu metodes | Standarts spēkā |
11496 | LVS 299:2000 | Mājputnu gaļa | Standarts spēkā |
11184 | LVS EN ISO 3593:1994 | Ciete - Pelnvielu noteikšana | Standarts spēkā |
11489 | LVS 301:2000 | Rabarberi | Atcelts |
11484 | LVS 302:2000 | Avenes | Atcelts |
Attēlo no 41. līdz 50. no pavisam 120 ieraksta(-iem).