Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
11368LVS 256:2000Cukuri - Analīžu metodes - Polarizācijas noteikšanaStandarts spēkā
11750LVS 353:2003Kafijas un cigoriņu ekstraktiStandarts spēkā
11187LVS EN ISO 11212-2:1997Ciete un cietes atvasinājumi - Smago metālu saturs - 2.daļa: Dzīvsudraba satura noteikšana ar atoma absorbcijas spektrometrijuStandarts spēkā
10427LVS 250:2000Cukuri - Analīžu metodes - Reducējošo cukuru noteikšana, izsakot kā invertcukuru (Berlīnes institūta metode)Standarts spēkā
10962LVS 281:2000 /AC:2006Ātri sasaldēto pārtikas produktu temperatūras noteikšanaStandarts spēkā
11185LVS EN ISO 5377:1994Cietes hidrolīzes produkti - Reducēšanas spējas un dekstrozes ekvivalenta noteikšana - Leina un Einona konstantu titra metodeStandarts spēkā
11008LVS 271:2000 /AC:2001Labība - Analīžu metodes - Piemaisījumu noteikšana labību graudosStandarts spēkā
10168LVS 194:1999 /AC:2003Liellopu liemeņu klasifikācijaStandarts spēkā
11317LVS 234:1999TomātiAtcelts
11316LVS 235:1999ZiedkāpostiAtcelts
Attēlo no 41. līdz 50. no pavisam 120 ieraksta(-iem).