LVS/STK/08
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 10414 | LVS 186:1999 | Piens un piena produkti - Areometriskā blīvuma noteikšanas metode | Standarts spēkā |
| 10426 | LVS 253:2000 | Cukuri - Analīžu metodes -Reducējošo cukuru noteikšana, izsakot kā invertcukuru (Lanē un Einona konstanto tilpumu modifikācija) | Standarts spēkā |
| 10446 | LVS 277:2000 | Labība - Analīžu metodes - Kopproteīna noteikšana graudos un graudu produktos | Standarts spēkā |
| 11465 | LVS 278:2000 | Labība - Analīžu metodes - Lipekļa un tā kvalitātes noteikšana kviešu graudos | Standarts spēkā |
| 11483 | LVS 298:2000 | Aitas gaļas liemeņu klasifikācija | Standarts spēkā |
| 10427 | LVS 250:2000 | Cukuri - Analīžu metodes - Reducējošo cukuru noteikšana, izsakot kā invertcukuru (Berlīnes institūta metode) | Standarts spēkā |
| 11176 | LVS EN ISO 1666:1997 | Ciete - Mitruma satura noteikšana ar kaltēšanas metodi | Standarts spēkā |
| 10504 | LVS EN ISO 8420:2003 | Dzīvnieku un augu valsts tauki un eļļas - Polāro savienojumu daudzuma noteikšana | Standarts spēkā |
| 11341 | LVS 210:1999 | Ķirši | Atcelts |
| 11340 | LVS 211:1999 | Melones | Atcelts |
Attēlo no 41. līdz 50. no pavisam 120 ieraksta(-iem).
