Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
10956LVS 273:2000 /A1:2002Labība - Analīžu metodes - Graudu tilpummasas noteikšanaAtcelts
11253LVS 176:1999Piens - Sasalšanas punkta noteikšanaAtcelts
11316LVS 235:1999ZiedkāpostiAtcelts
11317LVS 234:1999TomātiAtcelts
11319LVS 232:1999SparģeļiAtcelts
11629LVS ISO 5548:2002Kazeīni un kazeināti - Laktozes satura noteikšana - Fotometriskā metodeAtcelts
11616LVS ISO 5739:2002Kazeīni un kazeināti - Piedeguma daļiņu satura noteikšanaAtcelts
11718LVS EN ISO 663:2003Dzīvnieku un augu valsts tauki un eļļas - Nešķīstošo piemaisījumu satura noteikšanaAtcelts
11944LVS ISO 3310-1:2005Pārbaudes sieti - Tehniskās prasības un testēšana - 1.daļa: Metāliska auduma pārbaudes sietiAtcelts
11315LVS 236:1999Zirņi pākstīsAtcelts
Attēlo no 61. līdz 70. no pavisam 120 ieraksta(-iem).