Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
10358LVS 234:1999 /A1:2000TomātiAtcelts
10359LVS 235:1999 /A1:2000ZiedkāpostiAtcelts
10360LVS 236:1999 /A1:2000Zirņi pākstīsAtcelts
10488LVS ISO 5549:2002Kazeīni un kazeināti - Olbaltumvielu satura noteikšana (References metode)Atcelts
11173LVS EN ISO 661:1995Dzīvnieku un augu tauki un eļļas - Analizējamā parauga sagatavošanaAtcelts
10456LVS 303:2000KartupeļiAtcelts
10415LVS 174:1999Piens - Inhibitoru klātbūtnes noteikšanas metodesAtcelts
10355LVS 211:1999 /A1:2000MelonesAtcelts
10404LVS EN ISO 8292:1995Dzīvnieku un augu valsts tauki un eļļas - Cieto tauku daudzuma noteikšana - Pulsējošā kodolmagnētiskā rezonanses metodeAtcelts
10483LVS ISO 5550:2002Kazeīni un kazeināti - Ūdens satura noteikšana (References metode)Atcelts
Attēlo no 61. līdz 70. no pavisam 120 ieraksta(-iem).