Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
11345LVS 206:1999ArbūziAtcelts
11456LVS 270:2000Labība - Analīžu metodes - Graudu paraugu noņemšanaAtcelts
11468LVS 273:2000Labība - Analīžu metodes - Graudu tilpummasas noteikšanaAtcelts
11491LVS EN ISO 13366-1:1997 /AC:2000Piens - Somatisko šūnu skaita noteikšana - 1.daļa. Mikroskopiskā metodeAtcelts
11256LVS EN ISO 707:1997Piens un piena produkti - Norādījumi paraugu noņemšanaiAtcelts
11484LVS 302:2000AvenesAtcelts
11617LVS ISO 5544:2002Kazeīni - “Fiksēto pelnu” noteikšana (References metode)Atcelts
11626LVS ISO 5546:2002Kazeīni un kazeināti - pH noteikšana (References metode)Atcelts
11628LVS ISO 5547:2002Kazeīni - Brīvā skābuma noteikšana (References metode)Atcelts
11489LVS 301:2000RabarberiAtcelts
Attēlo no 61. līdz 70. no pavisam 120 ieraksta(-iem).