LVS/STK/08
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 11345 | LVS 206:1999 | Arbūzi | Atcelts |
| 11456 | LVS 270:2000 | Labība - Analīžu metodes - Graudu paraugu noņemšana | Atcelts |
| 11468 | LVS 273:2000 | Labība - Analīžu metodes - Graudu tilpummasas noteikšana | Atcelts |
| 11491 | LVS EN ISO 13366-1:1997 /AC:2000 | Piens - Somatisko šūnu skaita noteikšana - 1.daļa. Mikroskopiskā metode | Atcelts |
| 11256 | LVS EN ISO 707:1997 | Piens un piena produkti - Norādījumi paraugu noņemšanai | Atcelts |
| 11484 | LVS 302:2000 | Avenes | Atcelts |
| 11617 | LVS ISO 5544:2002 | Kazeīni - “Fiksēto pelnu” noteikšana (References metode) | Atcelts |
| 11626 | LVS ISO 5546:2002 | Kazeīni un kazeināti - pH noteikšana (References metode) | Atcelts |
| 11628 | LVS ISO 5547:2002 | Kazeīni - Brīvā skābuma noteikšana (References metode) | Atcelts |
| 11489 | LVS 301:2000 | Rabarberi | Atcelts |
Attēlo no 61. līdz 70. no pavisam 120 ieraksta(-iem).
