Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
10486LVS ISO 5545:2002Fermenta kazeīni un kazeināti - Pelnu noteikšana (References metode)Atcelts
10487LVS ISO 5543:2002Kazeīni un kazeināti - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode)Atcelts
11324LVS 227:1999PuraviAtcelts
11253LVS 176:1999Piens - Sasalšanas punkta noteikšanaAtcelts
11316LVS 235:1999ZiedkāpostiAtcelts
11317LVS 234:1999TomātiAtcelts
11319LVS 232:1999SparģeļiAtcelts
11629LVS ISO 5548:2002Kazeīni un kazeināti - Laktozes satura noteikšana - Fotometriskā metodeAtcelts
11616LVS ISO 5739:2002Kazeīni un kazeināti - Piedeguma daļiņu satura noteikšanaAtcelts
11718LVS EN ISO 663:2003Dzīvnieku un augu valsts tauki un eļļas - Nešķīstošo piemaisījumu satura noteikšanaAtcelts
Attēlo no 71. līdz 80. no pavisam 120 ieraksta(-iem).