LVS/STK/08
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
10486 | LVS ISO 5545:2002 | Fermenta kazeīni un kazeināti - Pelnu noteikšana (References metode) | Atcelts |
10487 | LVS ISO 5543:2002 | Kazeīni un kazeināti - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode) | Atcelts |
11324 | LVS 227:1999 | Puravi | Atcelts |
11253 | LVS 176:1999 | Piens - Sasalšanas punkta noteikšana | Atcelts |
11316 | LVS 235:1999 | Ziedkāposti | Atcelts |
11317 | LVS 234:1999 | Tomāti | Atcelts |
11319 | LVS 232:1999 | Sparģeļi | Atcelts |
11629 | LVS ISO 5548:2002 | Kazeīni un kazeināti - Laktozes satura noteikšana - Fotometriskā metode | Atcelts |
11616 | LVS ISO 5739:2002 | Kazeīni un kazeināti - Piedeguma daļiņu satura noteikšana | Atcelts |
11718 | LVS EN ISO 663:2003 | Dzīvnieku un augu valsts tauki un eļļas - Nešķīstošo piemaisījumu satura noteikšana | Atcelts |
Attēlo no 71. līdz 80. no pavisam 120 ieraksta(-iem).