CEN/TC 463
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 71049 | LVS EN ISO 15216-1:2017/A1:2021 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode A hepatīta vīrusa un norovīrusa noteikšanai pārtikā ar reālā laika RT-PCR. 1.daļa: Kvantitatīvās noteikšanas metode. 1.grozījums (ISO 15216-1:2017/Amd 1:2021) | Standarts spēkā |
| 40528 | EN ISO 6887-3:2017 | Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Vorbereitung von Untersuchungsproben und Herstellung von Erstverdünnungen und von Dezimalverdünnungen für mikrobiologische Untersuchungen - Teil 3: Spezifische Regeln für die Vorbereitung von Fisch und Fischerzeugnissen (ISO 6887-3:2017) | Standarts spēkā |
| 27763 | EN ISO 11290-1:2017 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Listeria monocytogenes un citu Listeria spp. noteikšanas un uzskaitīšanas horizontālā metode. 1.daļa: Noteikšanas metode (ISO 11290-1:2017) | Standarts spēkā |
| 59271 | LVS EN ISO 16140-3:2021 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Metodes validācija. 3.daļa: Protokols references metožu un validētu alternatīvu metožu verifikācijai vienā laboratorijā (ISO 16140-3:2021) | Standarts spēkā |
| 79600 | LVS EN ISO 16140-3:2021/A1:2025 | Microbiology of the food chain - Method validation - Part 3: Protocol for the verification of reference methods and validated alternative methods in a single laboratory - Amendment 1: Protocol for verification of validated identification methods of microorganisms (ISO 16140-3:2021/Amd 1:2025) |
Attēlo no 151. līdz 155. no pavisam 155 ieraksta(-iem).
