CEN/TC 463
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 41367 | EN ISO 4833-2:2013/AC:2014 | Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of microorganisms - Part 2: Colony count at 30 degrees C by the surface plating technique - Technical Corrigendum 1 (ISO 4833-2:2013/Cor 1:2014) | Izstrādē |
| 35964 | CEN ISO/TS 13136:2012 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Uz reālā laika polimerāzes ķēdes reakcijas (PCR) principu balstīta metode pārtikā sastopamo patogēnu noteikšanai. Horizontālā metode Šiga (Shiga) toksīnus producējošās Escherichia coli (STEC) konstatēšanai un serogrupu O157, O111, O26, O103 un O145 noteikšanai (ISO/TS 13136:2012) | Izstrādē |
| 71606 | EN ISO 20976-2:2022 | Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Anforderungen und Leitfaden zur Durchführung von Challenge-Tests bei Lebensmitteln und Futtermitteln - Teil 2: Challenge-Tests zur Untersuchung von Inaktivierungspotenzial und kinetischer Parameter (ISO 20976-2:2022) | Izstrādē |
| 32905 | EN ISO 11133:2014 | Microbiology of food, animal feed and water - Preparation, production, storage and performance testing of culture media (ISO 11133:2014) | Izstrādē |
| 68868 | EN ISO 23036-2:2021 | Microbiology of the food chain - Methods for the detection of Anisakidae L3 larvae in fish and fishery products - Part 2: Artificial digestion method (ISO 23036-2:2021) | Izstrādē |
Attēlo no 151. līdz 155. no pavisam 155 ieraksta(-iem).
