CEN/TC 153
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 5653 | EN 1673:2000 | Pārtikas apstrādes mašīnas - Cepeškrāsnis ar rotējošiem plauktiem - Drošības un higiēnas prasības | Atcelts |
| 59736 | EN 1672-2:2020 | Food processing machinery - Basic concepts - Part 2: Hygiene and cleanability requirements | Standarts spēkā |
| 29928 | EN 1672-2:2005/prA1 | Machines pour les produits alimentaires - Notions fondamentales - Partie 2 : Prescriptions relatives à l'hygiène | Izstrādē |
| 32400 | EN 1672-2:2005+A1:2009 | Pārtikas un lopbarības apstrādes mašīnas. Pamatjēdzieni. 2. daļa: Higiēnas prasības | Atcelts |
| 21735 | EN 1672-2:2005 | Pārtikas apstrādes mašīnas - Pamatkoncepcijas - 2.daļa: Higiēnas prasības | Atcelts |
| 5692 | EN 1672-2:1997/AC:1998 | Pārtikas apstrādes mašīnas - Pamatkoncepcijas - 2.daļa: Higiēnas prasības | Atcelts |
| 5679 | EN 1672-2:1997 | Pārtikas apstrādes mašīnas - Pamatkoncepcijas - 2.daļa: Higiēnas prasības | Atcelts |
| 25818 | EN 1672-1:2014 | Machines pour les produits alimentaires - Notions fondamentales - Partie 1: Prescriptions relatives à la sécurité | Izstrādē |
| 27059 | EN 15861:2012 | Pārtikas apstrādes mašīnas. Kūpinātavas. Drošuma un higiēnas prasības | Izstrādē |
| 26043 | EN 15774:2010 | Pārtikas apstrādes mašīnas. Apstrādes mašīnas svaigiem un pildītiem makaronu izstrādājumiem (tagliatelle, cannelloni, ravioli, tortellini, orecchiette and gnocchi). Drošuma un higiēnas prasības | Izstrādē |
Attēlo no 201. līdz 210. no pavisam 369 ieraksta(-iem).
