Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
5653EN 1673:2000Pārtikas apstrādes mašīnas - Cepeškrāsnis ar rotējošiem plauktiem - Drošības un higiēnas prasībasAtcelts
59736EN 1672-2:2020Food processing machinery - Basic concepts - Part 2: Hygiene and cleanability requirementsStandarts spēkā
29928EN 1672-2:2005/prA1Machines pour les produits alimentaires - Notions fondamentales - Partie 2 : Prescriptions relatives à l'hygièneIzstrādē
32400EN 1672-2:2005+A1:2009Pārtikas un lopbarības apstrādes mašīnas. Pamatjēdzieni. 2. daļa: Higiēnas prasībasAtcelts
21735EN 1672-2:2005Pārtikas apstrādes mašīnas - Pamatkoncepcijas - 2.daļa: Higiēnas prasībasAtcelts
5692EN 1672-2:1997/AC:1998Pārtikas apstrādes mašīnas - Pamatkoncepcijas - 2.daļa: Higiēnas prasībasAtcelts
5679EN 1672-2:1997Pārtikas apstrādes mašīnas - Pamatkoncepcijas - 2.daļa: Higiēnas prasībasAtcelts
25818EN 1672-1:2014Machines pour les produits alimentaires - Notions fondamentales - Partie 1: Prescriptions relatives à la sécuritéIzstrādē
27059EN 15861:2012Pārtikas apstrādes mašīnas. Kūpinātavas. Drošuma un higiēnas prasībasIzstrādē
26043EN 15774:2010Pārtikas apstrādes mašīnas. Apstrādes mašīnas svaigiem un pildītiem makaronu izstrādājumiem (tagliatelle, cannelloni, ravioli, tortellini, orecchiette and gnocchi). Drošuma un higiēnas prasībasIzstrādē
Attēlo no 201. līdz 210. no pavisam 369 ieraksta(-iem).