Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
28191LVS CEN/TR 15645-1:2008Papīrs un kartons saskarei ar pārtikas produktiem. Kalibrēšana netipisku smaržu testiem. 1. daļa: SmaržaStandarts spēkā
28192CEN/TR 15645-2:2008Papier und Pappe vorgesehen für den Kontakt mit Lebensmitteln - Kalibrierung für die Geschmacksprüfung - Teil 2: Fettende LebensmittelIzstrādē
28192LVS CEN/TR 15645-2:2008Papīrs un kartons saskarei ar pārtikas produktiem. Kalibrēšana netipisku smaržu testiem. 2. daļa: Taukiem bagāta pārtikaStandarts spēkā
28193CEN/TR 15645-3:2008Papier und Pappe vorgesehen für den Kontakt mit Lebensmitteln - Kalibrierung für die Geschmacksprüfung - Teil 3: Trockene LebensmittelIzstrādē
28193LVS CEN/TR 15645-3:2008Papīrs un kartons saskarei ar pārtikas produktiem. Kalibrēšana netipisku smaržu testiem. 3. daļa: Sausā pārtikaStandarts spēkā
28347prEN 643 revPaper and board - European list of standard grades of recovered paper and boardIzstrādē
28348prEN 1230-1 revPaper and board intended to come into contact with foodstuffs - Sensory analysis - Part 1: OdourIzstrādē
28349prEN 1230-2 revPaper and board intended to come into contact with foodstuffs - Sensory analysis - Part 2: Off-flavour (taint)Izstrādē
28555EN ISO 12625-12:2010Sanitārhigiēniskais papīrs un tā izstādājumi. 12. daļa: Perforēto līniju stiepes stiprības noteikšana. Perforācijas efektivitātes aprēķini (ISO 12625-12:2010)Atcelts
28555LVS EN ISO 12625-12:2010Salvešpapīrs un tā izstādājumi. 12. daļa: Perforēto līniju stiepes stiprības noteikšana. Perforācijas efektivitātes aprēķini (ISO 12625-12:2010)Atcelts
Attēlo no 231. līdz 240. no pavisam 404 ieraksta(-iem).