CEN/TC 172
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
28191 | LVS CEN/TR 15645-1:2008 | Papīrs un kartons saskarei ar pārtikas produktiem. Kalibrēšana netipisku smaržu testiem. 1. daļa: Smarža | Standarts spēkā |
28192 | CEN/TR 15645-2:2008 | Papier und Pappe vorgesehen für den Kontakt mit Lebensmitteln - Kalibrierung für die Geschmacksprüfung - Teil 2: Fettende Lebensmittel | Izstrādē |
28192 | LVS CEN/TR 15645-2:2008 | Papīrs un kartons saskarei ar pārtikas produktiem. Kalibrēšana netipisku smaržu testiem. 2. daļa: Taukiem bagāta pārtika | Standarts spēkā |
28193 | CEN/TR 15645-3:2008 | Papier und Pappe vorgesehen für den Kontakt mit Lebensmitteln - Kalibrierung für die Geschmacksprüfung - Teil 3: Trockene Lebensmittel | Izstrādē |
28193 | LVS CEN/TR 15645-3:2008 | Papīrs un kartons saskarei ar pārtikas produktiem. Kalibrēšana netipisku smaržu testiem. 3. daļa: Sausā pārtika | Standarts spēkā |
28347 | prEN 643 rev | Paper and board - European list of standard grades of recovered paper and board | Izstrādē |
28348 | prEN 1230-1 rev | Paper and board intended to come into contact with foodstuffs - Sensory analysis - Part 1: Odour | Izstrādē |
28349 | prEN 1230-2 rev | Paper and board intended to come into contact with foodstuffs - Sensory analysis - Part 2: Off-flavour (taint) | Izstrādē |
28555 | EN ISO 12625-12:2010 | Sanitārhigiēniskais papīrs un tā izstādājumi. 12. daļa: Perforēto līniju stiepes stiprības noteikšana. Perforācijas efektivitātes aprēķini (ISO 12625-12:2010) | Atcelts |
28555 | LVS EN ISO 12625-12:2010 | Salvešpapīrs un tā izstādājumi. 12. daļa: Perforēto līniju stiepes stiprības noteikšana. Perforācijas efektivitātes aprēķini (ISO 12625-12:2010) | Atcelts |
Attēlo no 231. līdz 240. no pavisam 404 ieraksta(-iem).