CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
31710 | EN 14133:2009 | Pārtikas produkti. Ohratoksīna A noteikšana vīnā un alū. Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfijas (HPLC) metode ar imūnās afinitātes kolonnu tīrīšanu | Izstrādē |
61389 | CEN/TR 17063:2017 | Pflanzliche Lebensmittel - Multiverfahren zur Bestimmung von Pestizidrückständen mit GC- oder LC-Verfahren nach Acetonitril-Extraktion/-Verteilung und Reinigung mit dispersiver SPE - Validierungsdaten des modularen QuEChERS-Verfahrens | Izstrādē |
23199 | EN 12014-3:2005 | Produits alimentaires - Détermination de la teneur en nitrates et/ou en nitrites - Partie 3 : Détermination spectrométrique de la teneur en nitrates et en nitrites des produits carnés après réduction enzymatique des nitrates en nitrites | Izstrādē |
31711 | EN 14132:2009 | Pārtikas produkti. Ohratoksīna A noteikšana miežos un grauzdētā kafijā. Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfijas (HPLC) metode ar imūnās afinitātes kolonnu tīrīšanu | Izstrādē |
81468 | - | Foodstuffs — Detection of food allergens by molecular biological methods — Part 6: Wheat (Triticum L.) and Rye (Secale cereale) — Qualitative detection of a specific DNA sequence in cooked sausages by real-time PCR | Izstrādē |
35374 | EN 16802:2016 | Pārtikas produkti. Ķīmisko elementu un to savienojumu noteikšana. Neorganiskā arsēna noteikšana jūras un augu izcelsmes produktos ar anjonu apmaiņas metodi HPLC ICP-MS | Izstrādē |
35379 | EN 16857:2017 | Pārtikas produkti. Benzola noteikšana bezalkoholiskos dzērienos, citos dzērienos un dārzeņu pārtikas produktos zīdaiņiem, lietojot tvaika fāzes gāzu hromatogrāfiju-masas spektrometriju (HS-GC-MS) | Izstrādē |
29301 | prEN 13804 | Lebensmittel - Bestimmung von Elementspuren - Leistungskriterien, allgemeine Festlegungen und Probenvorbereitung | Izstrādē |
37106 | FprCEN/TR 16338 | Pārtikas produkti. Pārtikas alergēnu noteikšana. Veidne informācijas sniegšanai par imunoloģiskajām un molekulārbioloģiskajām metodēm | Izstrādē |
40297 | EN 16924:2017 | Pārtikas produkti. Zearalenona noteikšana pārtikas augu eļļās ar LC-FLD vai LC-MS/MS | Izstrādē |
Attēlo no 91. līdz 100. no pavisam 649 ieraksta(-iem).