CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
37435 | prCEN ISO/TS 28942 | Microbiology of food and animal feed - Horizontal method for the detection of Cronobacter spp. (Enterobacter sakazakii) | Izstrādē |
35369 | CEN/TS 16233-1:2011 | Pārtikas produkti. HPLC metode ksantofilu noteikšanā zivīs. 1. daļa: Astaksantīna un kantaksantīna noteikšana | Izstrādē |
64988 | EN 15633-1:2019 | Produits alimentaires - Détection des allergènes alimentaires par des méthodes d’analyse immunologiques - Partie 1 : Considérations générales | Izstrādē |
13872 | - | Foodstuffs - Determination of saxitoxin and dicarbamoyl saxitoxin in mussels - HPLC method with pre-column derivatization and solid phase extraction clean-up | Izstrādē |
13861 | EN 14131:2003 | Foodstuffs - Determination of folate by microbiological assay | Izstrādē |
13882 | EN 14084:2003 | Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of lead, cadmium, zinc, copper and iron by atomic absorption spectrometry (AAS) after microwave digestion | Izstrādē |
80389 | - | Foodstuffs - Determination of elements and their chemical species - Determination of methylmercury in foodstuffs by HPLC-ICP-MS | Izstrādē |
31711 | EN 14132:2009 | Pārtikas produkti. Ohratoksīna A noteikšana miežos un grauzdētā kafijā. Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfijas (HPLC) metode ar imūnās afinitātes kolonnu tīrīšanu | Izstrādē |
72068 | EN 15634-5:2023 | Lebensmittel - Nachweis von Lebensmittelallergenen mit molekularbiologischen Verfahren - Teil 5: Senf (Sinapis alba) sowie Soja (Glycine max) - Qualitativer Nachweis einer spezifischen DNA-Sequenz in Brühwürsten mittels Real-time PCR | Izstrādē |
22296 | EN 1784:2003 | Lebensmittel - Nachweis von bestrahlten fetthaltigen Lebensmitteln - Gaschromatographische Untersuchung auf Kohlenwasserstoffe | Izstrādē |
Attēlo no 91. līdz 100. no pavisam 649 ieraksta(-iem).