Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
65790EN 17265:2019Produits alimentaires - Dosage des éléments et de leurs espèces chimiques - Dosage de l'aluminium par spectrométrie d'émission optique avec plasma à couplage inductif (ICP-OES)Izstrādē
66617CEN/TS 17062:2019Aliments d’origine végétale - Multiméthode de détermination des résidus de pesticides dans les huiles végétales par CL-SM/SM (QuOil)Izstrādē
35374EN 16802:2016Pārtikas produkti. Ķīmisko elementu un to savienojumu noteikšana. Neorganiskā arsēna noteikšana jūras un augu izcelsmes produktos ar anjonu apmaiņas metodi HPLC ICP-MSIzstrādē
35379EN 16857:2017Pārtikas produkti. Benzola noteikšana bezalkoholiskos dzērienos, citos dzērienos un dārzeņu pārtikas produktos zīdaiņiem, lietojot tvaika fāzes gāzu hromatogrāfiju-masas spektrometriju (HS-GC-MS)Izstrādē
61387EN 15662:2018Foods of plant origin - Multimethod for the determination of pesticide residues using GC- and LC-based analysis following acetonitrile extraction/partitioning and clean-up by dispersive SPE - Modular QuEChERS-methodIzstrādē
29306CEN/TS 15633-2:2013Lebensmittel - Nachweis von Lebensmittelallergenen mit immunologischen Verfahren - Teil 2: Quantitative Bestimmung von Haselnuss mit einem Enzym-Immunoassayverfahren unter Verwendung von monoklonalen Antikörpern und Proteindetektion mit BicinchoninsäureIzstrādē
26017EN 15111:2007Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of iodine by ICP-MS (inductively coupled plasma mass spectrometry)Izstrādē
35367EN 16155:2012Pārtikas produkti. Sukralozes noteikšana. Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfijas metodeIzstrādē
33172prEN ISO 6887-6Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 6 Specific rules for the preparation of samples taken at the primary production stageIzstrādē
33173prEN ISO 13307Primärproduktion - ProbenahmeIzstrādē
Attēlo no 101. līdz 110. no pavisam 649 ieraksta(-iem).