Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
13869LVS CEN/TS 14537:2003Pārtikas produkti - Neohesperidindihidrohalkona noteikšanaStandarts spēkā
35836LVS EN ISO 6887-6:2013Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm. 6. daļa: Īpaši noteikumi paraugu sagatavošanai, kas ņemti no ražošanas sākumstadijas (ISO 6887-6:2013)Standarts spēkā
22297LVS EN 1785:2004Pārtikas produkti - Apstaroto, taukus saturošo pārtikas produktu noteikšana - 2-alkilciklobutanonu gāzes hromatogrāfijas/masspektrometriskā analīzeStandarts spēkā
38169LVS CEN ISO/TS 17728:2015Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Paraugu ņemšanas metodes pārtikas un dzīvnieku barības paraugu mikrobioloģiskajai analīzei (ISO/TS 17728:2015)Standarts spēkā
35382LVS EN 16858:2017Pārtikas produkti. Melamīna un cianūrskābes noteikšana pārtikas produktos ar šķidruma hromatogrāfiju un tandēma masas spektrometriju (LC-MS/MS)Standarts spēkā
39289LVS EN ISO 16649-3:2015Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode beta-glikuronidāzes-pozitīvo Escherichia coli uzskaitīšanai. 3.daļa: Noteikšana un visticamākā skaitļa metode, lietojot 5-brom-4-hlor-3-indolil-beta-D-glikuronīdu (ISO 16649-3:2015, koriģētā versija 2016-12-15)Standarts spēkā
37307LVS CEN/TR 16699:2014Pārtikas produkti. Pesticīdu atlikumu noteikšana ar GC-MS/MS metodi. Tandēma masspektrometriskie parametriStandarts spēkā
37298LVS EN 14164:2014Pārtikas produkti. B6 vitamīna noteikšana ar augstas izšķirtspējas hromatogrāfijuStandarts spēkā
13855LVS EN 12396-3:2001Taukus nesaturoši pārtikas produkti - Ditiokarbamāta un tiurāma disulfīda atlikumu noteikšana - 3.daļa: UV spektrometriskā ksantogenāta metodeStandarts spēkā
35252LVS EN ISO 6579-1:2017Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode Salmonella noteikšanai, uzskaitei un serotipēšanai. 1.daļa: Salmonella spp. noteikšana (ISO 6579-1:2017)Standarts spēkā
Attēlo no 111. līdz 120. no pavisam 649 ieraksta(-iem).