CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
40289 | prEN 17250 | Pārtikas produkti. Ohratoksīna A noteikšana paprikā, čili, melnajos un baltajos piparos, muskatriekstos, garšvielu maisījumos, lakricā, kakao un kakao produktos, pēc attīrīšanas imūnās afinitātes kolonnā lietojot augstas izšķirtspējas šķidruma hromatogrāfiju ar fluorescences noteikšanu | Izstrādē |
21330 | EN ISO 24276:2006 | Lebensmittel - Verfahren zum Nachweis von gentechnisch modifizierten Organismen und ihren Produkten - Allgemeine Anforderungen und Definitionen (ISO 24276:2006) | Izstrādē |
71932 | EN 17641:2022 | Produits alimentaires - Multiméthode de détermination de la teneur en aflatoxines, déoxynivalénol, fumonisines, ochratoxine A, toxine T-2, toxine HT-2 et zéaralénone par CL-SM/SM | Izstrādē |
27753 | EN 15829:2010 | Pārtikas produkti. A ohratoksīna noteikšana tumšajās rozīnēs bez kauliņiem, žāvētajās rozīnēs, gaišajās rozīnēs bez kauliņiem, žāvētu augļu maisījumos un žāvētajās vīģēs. HPLC metode ar imūnās afinitātes kolonnu tīrīšanu un fluorescences detektēšanu | Izstrādē |
27752 | EN 15835:2010 | Pārtikas produkti. A ohratoksīna noteikšana graudaugu pārtikā, kas paredzēta mazbērniem un bērniem. HPLC metode ar imūnās afinitātes kolonnu tīrīšanu un fluorescences detektēšanu | Izstrādē |
22282 | EN 15086:2006 | Lebensmittel - Bestimmung von Isomalt, Lactit, Maltit, Mannit, Sorbit und Xylit in Lebensmitteln | Izstrādē |
72066 | EN 15634-4:2023 | Lebensmittel - Nachweis von Lebensmittelallergenen mit molekularbiologischen Verfahren - Teil 4: Erdnuss (Arachis hypogaea) - Qualitativer Nachweis einer spezifischen DNA-Sequenz in Schokolade mittels Real-time PCR | Izstrādē |
40296 | EN 17425:2021 | Pārtikas produkti. Melno graudu alkaloīdu noteikšana graudaugos un graudaugu produktos ar dSPE attīrīšanu un HPLC-MS/MS | Izstrādē |
22285 | EN 15055:2006 | Fettarme Lebensmittel - Bestimmung von Chlormequat und Mepiquat - LC-MS/MS-Verfahren | Izstrādē |
61458 | EN 12014-2:2017 | Foodstuffs - Determination of nitrate and/or nitrite content - Part 2: HPLC/IC method for the determination of nitrate content of vegetables and vegetable products | Izstrādē |
Attēlo no 161. līdz 170. no pavisam 649 ieraksta(-iem).