Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
35379LVS EN 16857:2017Pārtikas produkti. Benzola noteikšana bezalkoholiskos dzērienos, citos dzērienos un dārzeņu pārtikas produktos zīdaiņiem, lietojot tvaika fāzes gāzu hromatogrāfiju-masas spektrometriju (HS-GC-MS)Standarts spēkā
40288EN 17424:2020Pārtikas produkti. Aflatoksīnu noteikšana garšvielās, izņemot papriku, ar IAC attīrīšanu un HPLC-FLD ar pēckolonnas derivatizācijuStandarts spēkā
35381LVS EN 16620:2015Pārtikas produktu analīze. Furāna noteikšana kafijā un kafijas produktos ar augšgala gāzu hromatogrāfiju un masas spektrometriju (HG GC-MS)Standarts spēkā
37307LVS CEN/TR 16699:2014Pārtikas produkti. Pesticīdu atlikumu noteikšana ar GC-MS/MS metodi. Tandēma masspektrometriskie parametriStandarts spēkā
13903LVS EN 1376:2001+AC/AC:2016Pārtikas produkti. Saharīna noteikšana pārtikas produktu saldinātājos. Spektrometriskā metodeStandarts spēkā
32609LVS EN ISO 21571:2005 /A1:2013Pārtikas produkti. Ģenētiski modificētu organismu un atvasinātu produktu noteikšanas analīzes. Nukleīnskābes ekstrakcija. 1. grozījums (ISO 21571:2005/Amd 1:2013)Standarts spēkā
35376LVS EN 16618:2015Pārtikas produktu analīze. Akrilamīdu noteikšana pārtikā ar šķidruma hromatogrāfijas tandēma masas spektrometriju (LC-ESI-MS/MS)Standarts spēkā
37298LVS EN 14164:2014Pārtikas produkti. B6 vitamīna noteikšana ar augstas izšķirtspējas hromatogrāfijuStandarts spēkā
28412LVS EN 14123:2008Pārtikas produkti. Aflatoksīna B1 un aflatoksīnu B1, B2, G1, G2 summas noteikšana lazdu riekstos, zemesriekstos, pistācijas riekstos, vīģēs un paprikas pulverī. Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfijas metode ar pēckolonnas derivatizāciju un imūnās afinitātes kolonnu tīrīšanuStandarts spēkā
27748LVS EN 15890:2011Pārtikas produkti. Patulīna noteikšana augļu sulās un augļu biezeņos, kas paredzēti zīdaiņiem un maziem bērniem. HPLC metode ar divu šķidro fāžu atdalīšanu, cietās fāzes ekstrakciju un UV detektēšanuStandarts spēkā
Attēlo no 161. līdz 170. no pavisam 651 ieraksta(-iem).