CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
29306 | CEN/TS 15633-2:2013 | Lebensmittel - Nachweis von Lebensmittelallergenen mit immunologischen Verfahren - Teil 2: Quantitative Bestimmung von Haselnuss mit einem Enzym-Immunoassayverfahren unter Verwendung von monoklonalen Antikörpern und Proteindetektion mit Bicinchoninsäure | Izstrādē |
29303 | EN 15764:2009 | Pārtika. Mikroelementu noteikšana. Alvas noteikšana ar liesmas un grafīta krāsns atomabsorbcijas spektrometriju (FAAS un GFAAS) pēc augstspiediena mineralizācijas | Izstrādē |
26017 | EN 15111:2007 | Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of iodine by ICP-MS (inductively coupled plasma mass spectrometry) | Izstrādē |
35367 | EN 16155:2012 | Pārtikas produkti. Sukralozes noteikšana. Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfijas metode | Izstrādē |
81470 | - | Foodstuffs — Detection of food allergens by molecular biological methods — Part 8: Peanut (Arachis hypogaea), hazelnut (Corylus spp.), walnut (Juglans regia) and cashew (Anacardium occidentale) — Qualitative detection of specific DNA sequences in food by real-time PCR | Izstrādē |
38584 | EN 13805:2014 | Lebensmittel - Bestimmung von Elementspuren - Druckaufschluss | Izstrādē |
35381 | prEN 16620 | Pārtikas produktu analīze. Furāna noteikšana kafijā un kafijas produktos | Izstrādē |
37301 | CEN/TR 16468:2013 | Analyse des produits alimentaires - Détermination des résidus de pesticides par CG-SM - Temps de rétention, paramètres de spectrométrie de masse et information sur la réponse des détecteurs | Izstrādē |
64987 | EN 15842:2019 | Lebensmittel - Nachweis von Lebensmittelallergenen - Allgemeine Betrachtungen und Validierung von Verfahren | Izstrādē |
13868 | EN 12014-1:1997/A1:1999 | Lebensmittel - Bestimmung des Nitrat- und/oder Nitritgehaltes - Teil 1: Allgemeines | Izstrādē |
Attēlo no 171. līdz 180. no pavisam 649 ieraksta(-iem).