Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
37417CEN ISO/TS 15216-2:2013Microbiologie des aliments - Méthode horizontale pour la recherche des virus de l'hépatite A et norovirus dans les aliments par la technique RT-PCR en temps réel - Partie 2: Méthode de détection qualitative (ISO/TS 15216-2:2013, Version Corrigée 2013-05-01)Atcelts
37416LVS CEN ISO/TS 15216-1:2013Pārtikas un lopbarības mikrobioloģija. Metode A hepatīta vīrusa un norovīrusa horizontālai noteikšanai pārtikā lietojot reālā laika RT-PCR. 1. daļa: Kvantitatīvā noteikšanas metode (ISO/TS 15216-1:2013, koriģētā versija 2013-05-01)Atcelts
37416CEN ISO/TS 15216-1:2013Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Horizontales Verfahren zur Bestimmung des Hepatitis A-Virus und Norovirus in Lebensmitteln mittels Real-time-RT-PCR - Teil 1: Verfahren zur Quantifizierung (ISO/TS 15216-1:2013)Atcelts
37307LVS CEN/TR 16699:2014Pārtikas produkti. Pesticīdu atlikumu noteikšana ar GC-MS/MS metodi. Tandēma masspektrometriskie parametriStandarts spēkā
37307CEN/TR 16699:2014Lebensmittel - Bestimmung von Pestizidrückständen mit GC-MS/MS - Parameter für die Tandem-MassenspektrometrieIzstrādē
37306EN 13804:2013Foodstuffs - Determination of elements and their chemical species - General considerations and specific requirementsIzstrādē
37306LVS EN 13804:2013Pārtikas produkti. Ķīmisko elementu un to savienojumu noteikšana. Vispārīgi norādījumi un īpašas prasībasStandarts spēkā
37305LVS EN ISO 17468:2016Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Tehniskās prasības un vadlīnijas par standarta metožu izstrādi vai pārskatīšanu (ISO 17468:2016)Atcelts
37304EN 12393-3:2013Aliments d'origine végétale - Méthodes multirésidus de détermination de résidus de pesticides par CPG ou CL-SM/SM - Partie 3: Détermination et essais de confirmationIzstrādē
37304LVS EN 12393-3:2014Augu cilmes pārtikas produkti. Vairākatlikumu metodes pesticīdu atlikumu noteikšanai ar GC vai LC-MS/MS. 3. daļa: Noteikšana un apstiprināšanas testiStandarts spēkā
Attēlo no 171. līdz 180. no pavisam 649 ieraksta(-iem).