CEN/TC 275
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 29307 | CEN/TS 15633-3:2012 | Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar imunoloģiskām metodēm. 3. daļa: Zemesriekstu kvantitatīvā noteikšana ar imunofermenta analīzi, izmantojot poliklonālās antivielas un olbaltumvielu noteikšana ar Lowry metodi | Izstrādē |
| 40820 | prEN ISO 7932 rev | Microbiologie des aliments - Méthode horizontale pour le dénombrement de Bacillus cereus présomptifs - Technique par comptage des colonies à 30 degrés C | Izstrādē |
| 26057 | EN 15517:2008 | Pārtikas produkti. Mikroelementu satura noteikšana. Neorganiskā arsēna satura noteikšana jūras aļģēs ar hidrīdveides atomabsorbcijas spektrometriju (HGAAS) pēc ekstrakcijas ar skābi | Izstrādē |
| 13854 | - | Microbiology of food and animal feeding stuffs - Guidelines on performance testing and quality assurance of culture media for food microbiology media for food microbiology | Izstrādē |
| 13906 | EN 1379:1996/AC:1996 | Foodstuffs - Determination of cyclamate and saccharin in liquid table top sweetener preparations - Method by high performance liquid chromatography | Izstrādē |
| 13904 | EN 1377:1996/AC:1996 | Lebensmittel - Bestimmung von Acesulfam-K in Tafelsüßen - Spektralphotometrisches Verfahren | Izstrādē |
| 58923 | prEN ISO 21567 rev | Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection of Shigella spp. | Izstrādē |
| 13803 | - | Non fatty foods - Determination of inorganic bromide - Gaschromatographic method | Izstrādē |
| 64989 | EN 15634-1:2019 | Produits alimentaires - Détection des allergènes alimentaires par des méthodes d’analyse de biologie moléculaire - Partie 1 : Considérations générales | Izstrādē |
| 37418 | prCEN ISO/TS 11290-2 | Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Horizontales Verfahren für den Nachweis und die Zählung von Listeria monocytogenes und andere Listerienarten - Teil 2: Zählverfahren | Izstrādē |
Attēlo no 181. līdz 190. no pavisam 651 ieraksta(-iem).
