CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
36892 | LVS CEN/TS 15634-2:2012 | Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar molekulārbioloģiskām metodēm. 2. daļa: Selerija (Apium graveolens). Kvalitatīvā specifiskās DNS secības noteikšana vārītās desās ar reāllaika polimerāzes ķēdes reakcijas (PCR) metodi | Atcelts |
23202 | LVS CEN ISO/TS 20836:2005 | Pārtikas un lopbarības mikrobioloģija - Polimērā ķēdes reakcija patogēno mikroorganismu noteikšanai pārtikas produktos - Termālo ierīču darbības efektivitātes testēšana | Atcelts |
27743 | LVS EN 12393-2:2009 | Augu cilmes pārtikas produkti. Pesticīdu atlikumu gāzhromatogrāfiska noteikšana ar vairākatlikumu metodēm. 2. daļa: Ekstrakcijas un attīrīšanas metodes | Atcelts |
23204 | CEN/TS 15111:2005 | Lebensmittel - Bestimmung von Elementspuren - Bestimmung von Iod in diätetischen Lebensmitteln mit der ICP-MS (Massenspektrometrie mit induktiv gekoppeltem Plasma) | Atcelts |
65738 | LVS CEN/TS 17329-1:2019 | Pārtikas produkti. Vispārīgi norādījumi kvalitatīvu reāllaika polimerāzes ķēdes reakcijas metožu validācijai. 1.daļa: Vienas laboratorijas validācija | Atcelts |
29300 | LVS CEN/TS 16187:2011 | Pārtikas produkti. Fumonizīna B1 un B2 noteikšana zīdaiņu un mazu bērnu pārtikā, kas satur apstrādātu kukurūzu. Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfijas metode ar imūnās afinitātes kolonnu tīrīšanu un fluorescences detektēšanu pēc pirmskolonnas derivatizācijas | Atcelts |
13844 | LVS EN 12822:2001 | Pārtikas produkti - Šķidrumu hromatogrāfija ar augstu izšķiršanas spēju E vitamīna noteikšanai - Alfa-, beta-, gamma- un delta-tokoferolu noteikšana | Atcelts |
29305 | EN 15842:2010 | Pārtikas produkti. Pārtikas alergēnu noteikšana. Vispārīgie apsvērumi un metožu validēšana | Atcelts |
28508 | LVS EN ISO 22119:2011 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Reāllaika polimerāzes ķēdes reakcija (PCR) produktos esošo patogēnu noteikšanai. Vispārējās prasības un definīcijas (ISO 22119:2011) | Atcelts |
65738 | CEN/TS 17329-1:2019 | Lebensmittel - Allgemeine Anleitung für die Validierung qualitativer Realtime-PCR-Verfahren - Teil 1: Einzellaborvalidierung | Atcelts |
Attēlo no 231. līdz 240. no pavisam 649 ieraksta(-iem).