Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
13811EN ISO 15141-1:1998Produits alimentaires - Dosage de l'ochratoxine A dans les céréales et produits dérivés - Partie 1: Méthode par chromatographie liquide haute performance comprenant une étape d'extraction par chromatographie sur gel de silice (ISO 15141-1:1998)Atcelts
30516CEN ISO/TS 10272-3:2010Pārtikas un lopbarības mikrobioloģija. Campylobacter spp. konstatēšana un skaitīšana ar horizontālo paņēmienu. 3. Puskvantitatīva metode (ISO/TS 10272-3:2010)Atcelts
30516LVS CEN ISO/TS 10272-3:2010Pārtikas un lopbarības mikrobioloģija. Campylobacter spp. konstatēšana un skaitīšana ar horizontālo paņēmienu. 3. Puskvantitatīva metode (ISO/TS 10272-3:2010)Atcelts
13826LVS EN 1787:1996Lebensmittel - Nachweis von bestrahlten cellulosehaltigen Lebensmitteln - Verfahren mittels ESR-SpectroscopyAtcelts
40294EN 17279:2019Pārtikas produkti. Daudzfunkcionālā metode ohratoksīna A, aflatoksīna B1, deoksinivalenola, zearalenona un fumonizīna B1 un B2 skrīningam pārtikas produktos, izņemot zīdaiņu un mazu bērnu pārtiku, lietojot HPLC-MS/MSAtcelts
22156EN ISO 10272-1:2006Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Horizontales Verfahren zum Nachweis und zur Zählung von Campylobacter spp.- Teil 1: Nachweisverfahren (ISO 10272-1:2006)Atcelts
70819CEN/TS 17329-1:2021Lebensmittel - Allgemeine Anleitung für die Validierung qualitativer Realtime-PCR-Verfahren - Teil 1: EinzellaborvalidierungAtcelts
29305EN 15842:2010Pārtikas produkti. Pārtikas alergēnu noteikšana. Vispārīgie apsvērumi un metožu validēšanaAtcelts
27745LVS EN 15662:2009Augu cilmes pārtikas produkti. Pesticīdu atlikumu noteikšana ar GC/MS un/vai LC-MS/MS pēc to ekstrahēšanas/frakcionēšanas ar acetonitrilu un attīrīšanas ar dispersīvu SPE. QuEChERS metodeAtcelts
40293LVS EN 17203:2019Pārtikas produkti. Citrinīna noteikšana pārtikā ar šķidruma hromatogrāfiju-tandēma masas spektrometriju (LC-MS/MS)Atcelts
Attēlo no 231. līdz 240. no pavisam 649 ieraksta(-iem).