Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
13899ENV 14164:2002Produits alimentaires - Détermination de la vitamine B6 par CLHPAtcelts
13829EN 1785:1996Foodstuffs - Detection of irradiated food containing fat - Gas chromatographic / Mass spectrometric analysis of 2-alkylcyclobutanonesAtcelts
13863EN 14176:2003Lebensmittel - Bestimmung von Domoinsäure in Muscheln mit HPLCAtcelts
13892EN ISO 21572:2004Lebensmittel - Verfahren zum Nachweis von gentechnisch modifizierten Organismen und ihren Produkten - Proteinverfahren (ISO 21572:2004)Atcelts
13896EN 14526:2004Lebensmittel - Bestimmung von Saxitoxin und DC-Saxitoxin in Muscheln - HPLC-Verfahren mit Vorsäulenderivatisierung mit Peroxid- oder PeriodatoxdationAtcelts
24542EN ISO 21572:2004/AC:2005Lebensmittel - Verfahren zum Nachweis von gentechnisch modifizierten Organismen und ihren Produkten - Proteinverfahren (ISO 21572:2004)Atcelts
59276CEN/TS 15634-4:2016Lebensmittel - Nachweis von Lebensmittelallergenen mit molekularbiologischen Verfahren - Teil 4: Erdnuss (Arachis hypogaea) - Qualitativer Nachweis einer spezifischen DNA-Sequenz in Schokolade mittels Real-time PCRAtcelts
27723EN 12393-1:2008Augu cilmes pārtikas produkti. Pesticīdu atlikumu gāzhromatogrāfiska noteikšana ar vairākatlikumu metodēm. 1. daļa: Vispārīgi nosacījumiAtcelts
40298EN 17280:2019Pārtikas produkti. Zearalenona un trihotecēnu, tostarp deoksinivalenola (DON) un tā acetilēto atvasinājumu (3-acetil-DON un 15-acetil-DON), nivalenola (NIV) un T-2 un HT-2 toksīna noteikšana graudaugos un graudaugu produktos, lietojot LC-MS/MSAtcelts
31741EN ISO 6887-4:2003/A1:2011Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm. 4.daļa: Īpaši noteikumi kā sagatavot citus produktus, izņemot pienu, gaļu, zivis un to izstrādājumus (ISO 6887-4:2003/Amd 1:2011)Atcelts
Attēlo no 231. līdz 240. no pavisam 649 ieraksta(-iem).