CEN/TC 275
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 36892 | LVS CEN/TS 15634-2:2012 | Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar molekulārbioloģiskām metodēm. 2. daļa: Selerija (Apium graveolens). Kvalitatīvā specifiskās DNS secības noteikšana vārītās desās ar reāllaika polimerāzes ķēdes reakcijas (PCR) metodi | Atcelts |
| 31691 | LVS CEN ISO/TS 11133-2:2004 /A1:2011 | Pārtikas un lopbarības mikrobioloģija. Norādījumi barotņu gatavošanā un ražošanā. 2.daļa: Praktiskie norādījumi barotņu veiktspējas testēšanā. 1. grozījums: Testa mikroorganismi, ko parasti izmanto barotnēs (ISO/TS 11133-2:2003/AMD 1:2011) | Atcelts |
| 61388 | LVS CEN/TS 17062:2017 | Augu izcelsmes pārtika. Multi-metode pesticīdu atlieku noteikšanai augu eļļās ar LC-MS/MS | Atcelts |
| 26014 | LVS EN 14122:2003 /AC:2010 | Pārtikas produkti. B1 vitamīna noteikšana ar augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfiju (HPLC) | Atcelts |
| 29300 | CEN/TS 16187:2011 | Pārtikas produkti. Fumonizīna B1 un B2 noteikšana zīdaiņu un mazu bērnu pārtikā, kas satur apstrādātu kukurūzu. Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfijas metode ar imūnās afinitātes kolonnu tīrīšanu un fluorescences detektēšanu pēc pirmskolonnas derivatizācijas | Atcelts |
| 28508 | LVS EN ISO 22119:2011 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Reāllaika polimerāzes ķēdes reakcija (PCR) produktos esošo patogēnu noteikšanai. Vispārējās prasības un definīcijas (ISO 22119:2011) | Atcelts |
| 37416 | LVS CEN ISO/TS 15216-1:2013 | Pārtikas un lopbarības mikrobioloģija. Metode A hepatīta vīrusa un norovīrusa horizontālai noteikšanai pārtikā lietojot reālā laika RT-PCR. 1. daļa: Kvantitatīvā noteikšanas metode (ISO/TS 15216-1:2013, koriģētā versija 2013-05-01) | Atcelts |
| 31741 | LVS EN ISO 6887-4:2004 /A1:2012 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm. 4.daļa: Īpaši noteikumi kā sagatavot citus produktus, izņemot pienu, gaļu, zivis un to izstrādājumus (ISO 6887-4:2003/Amd 1:2011) | Atcelts |
| 13866 | LVS EN ISO 6579:2003 A | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Horizontālā metode Salmonellas spp noteikšanai | Atcelts |
| 26015 | LVS EN 14152:2003 /AC:2010 | Pārtikas produkti. B2 vitamīna noteikšana ar augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfiju (HPLC) | Atcelts |
Attēlo no 251. līdz 260. no pavisam 651 ieraksta(-iem).
