Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
24542EN ISO 21572:2004/AC:2005Lebensmittel - Verfahren zum Nachweis von gentechnisch modifizierten Organismen und ihren Produkten - Proteinverfahren (ISO 21572:2004)Atcelts
24542LVS EN ISO 21572:2004 /AC:2005Pārtikas produkti - Ģenētiski modificētu organismu un atvasinātu produktu noteikšanas metodes - Uz olbaltuma bāzētas metodesAtcelts
24597EN ISO 6887-4:2003/AC:2004Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Vorbereitung von Untersuchungsproben und Herstellung von Erstverdünnungen und von Dezimalverdünnungen für mikrobiologische Untersuchungen - Teil 4: Spezifische Regeln für die Vorbereitung von anderen Erzeugnissen als Milch und Milcherzeugnisse, Fleisch und Fleischerzeugnisse, Fisch und Fischerzeugnisse (ISO 6887-4:2003)Atcelts
24597LVS EN ISO 6887-4:2004 /AC:2005Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm - 4.daļa: Īpaši noteikumi kā sagatavot citus produktus, (izņemot pienu, gaļu, zivis un to izstrādājumus)Atcelts
24678EN ISO 6579:2002/AC:2006Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Horizontales Verfahren zum Nachweis von Salmonellen spp (ISO 6579:2002/Cor.1:2004)Atcelts
24678LVS EN ISO 6579:2003 /AC:2006Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Horizontālā metode Salmonella spp. noteikšanaiAtcelts
25275CEN/TR 15298:2006Lebensmittel - Probenvorbereitung für die Mycotoxinanalytik - Vergleich zwischen Trockenvermahlung und AufschlämmungIzstrādē
25275LVS CEN/TR 15298:2006Pārtikas produkti. Paraugu sagatavošana mikotoksīnu analīzei. Sausā maluma un skalošanas salīdzināšanaStandarts spēkā
25491EN ISO 6579:2002/prA1Annex D (normative) -- Detection of Salmonella spp. in animal faeces and in samples of the primary production stageIzstrādē
26014EN 14122:2003/AC:2005Lebensmittel - Bestimmung von Vitamin B1 mit HPLCAtcelts
Attēlo no 261. līdz 270. no pavisam 649 ieraksta(-iem).