CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
13899 | ENV 14164:2002 | Produits alimentaires - Détermination de la vitamine B6 par CLHP | Atcelts |
22155 | LVS EN ISO 7218:2007 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Vispārīgās prasības un norādījumi mikrobioloģiskām pārbaudēm | Atcelts |
13863 | LVS EN 14176:2004 | Pārtikas produkti. Domoskābes noteikšana ar augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfiju (HPLC) | Atcelts |
27778 | LVS EN 15634-1:2009 | Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar molekulārbioloģiskām metodēm. 1. daļa: Vispārīgās nostādnes | Atcelts |
13884 | LVS EN ISO 6887-2:2004 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm - 2.daļa: Īpaši noteikumi kā sagatavot gaļu un gaļas izstrādājumus | Atcelts |
13870 | EN 14123:2003 | Produits alimentaires - Dosage de l'aflatoxine B1 et de la somme des aflatoxines B1, B2, G1 et G2 présentes dans les cacahuètes, les pistaches, les figues et le paprika en poudre - Méthode de chromatographie liquide haute performance avec dérivation post-colonne et purification sur colonne d'immunoaffinité | Atcelts |
13847 | EN 14130:2003 | Lebensmittel - Bestimmung von Vitamin C mit HPLC | Atcelts |
13881 | EN 13804:2002 | Lebensmittel - Bestimmung von Elementspuren - Leistungskriterien, allgemeine Festlegungen und Probenvorbereitung | Atcelts |
13805 | LVS EN ISO 6888-1:1999 A | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Horizontālā metode koagulāzes pozitīvo stafilokoku skaitīšanai (Staphylococcus aureus un citu baktēriju veidu) - 1.daļa: Metode, lietojot Baird-Parker agāra vidi | Atcelts |
13896 | LVS EN 14526:2005 | Pārtikas produkti - Saksitoksīna un dc-saksitoksīna noteikšana divvāku gliemjos - Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metode (HPLC), kurā izmantota pirmskolonnas derivatizācija ar peroksīdu vai periodatoksidāciju | Atcelts |
Attēlo no 301. līdz 310. no pavisam 649 ieraksta(-iem).