Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
59270LVS CEN/TS 15634-3:2016Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar molekulārbioloģiskām metodēm. 3.daļa: Lazdu rieksti (Corylus avellana). Kvalitatīvā specifiskās DNS secības noteikšana šokolādē ar reāllaika polimerāzes ķēdes reakcijas (PCR) metodiAtcelts
23202LVS CEN ISO/TS 20836:2005Pārtikas un lopbarības mikrobioloģija - Polimērā ķēdes reakcija patogēno mikroorganismu noteikšanai pārtikas produktos - Termālo ierīču darbības efektivitātes testēšanaAtcelts
29300LVS CEN/TS 16187:2011Pārtikas produkti. Fumonizīna B1 un B2 noteikšana zīdaiņu un mazu bērnu pārtikā, kas satur apstrādātu kukurūzu. Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfijas metode ar imūnās afinitātes kolonnu tīrīšanu un fluorescences detektēšanu pēc pirmskolonnas derivatizācijasAtcelts
27014EN ISO 6579:2002/A1:2007Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Horizontales Verfahren zum Nachweis von Salmonella spp. - ÄNDERUNG 1: Anhang D: Nachweis von Salmonella spp. in Tierkot und in Umgebungsprobenproben aus der Primärpoduktion (ISO 6579:2002/Amd.1:2007)Atcelts
64990EN 15634-2:2019Lebensmittel - Nachweis von Lebensmittelallergenen mit molekularbiologischen Verfahren - Teil 2: Sellerie (Apium graveolens) - Nachweis einer spezifischen DNA-Sequenz in Brühwürsten mittels Real-time-PCRAtcelts
62812LVS EN ISO 6888-1:1999/A2:2018Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Horizontālā metode koagulāzes pozitīvo stafilokoku (Staphylococcus aureus un citu sugu) skaita noteikšanai. 1.daļa: Metode, lietojot Baird-Parker agara barotni. 2.grozījums: Alternatīva validācijas testa iekļaušana ar RPFA punkcijas metodi (ISO 6888-1:1999/Amd 2:2018)Atcelts
27743EN 12393-2:2008Augu cilmes pārtikas produkti. Pesticīdu atlikumu gāzhromatogrāfiska noteikšana ar vairākatlikumu metodēm. 2. daļa: Ekstrakcijas un attīrīšanas metodesAtcelts
37417CEN ISO/TS 15216-2:2013Microbiologie des aliments - Méthode horizontale pour la recherche des virus de l'hépatite A et norovirus dans les aliments par la technique RT-PCR en temps réel - Partie 2: Méthode de détection qualitative (ISO/TS 15216-2:2013, Version Corrigée 2013-05-01)Atcelts
64988EN 15633-1:2019Produits alimentaires - Détection des allergènes alimentaires par des méthodes d’analyse immunologiques - Partie 1 : Considérations généralesAtcelts
31691CEN ISO/TS 11133-2:2003/A1:2011Pārtikas un lopbarības mikrobioloģija. Norādījumi barotņu gatavošanā un ražošanā. 2.daļa: Praktiskie norādījumi barotņu veiktspējas testēšanā. 1. grozījums: Testa mikroorganismi, ko parasti izmanto barotnēs (ISO/TS 11133-2:2003/AMD 1:2011)Atcelts
Attēlo no 301. līdz 310. no pavisam 649 ieraksta(-iem).