Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
27754-Foodstuffs - Determination of ochratoxin A in cocoa powder - HPLC method with clean-up on immunoaffinity columnIzstrādē
27755-Foodstuffs - Determination of aflatoxin B1 in maize - HPLC method with clean-up on immunoaffinity columnIzstrādē
27756CEN/TR 16059:2010Pārtikas produktu analīze. Vienas laboratorijas validētu mikotoksīnu noteikšanas analīzes metožu veiktspējas kritērijiIzstrādē
27756LVS CEN/TR 16059:2011Pārtikas produktu analīze. Vienas laboratorijas validētu mikotoksīnu noteikšanas analīzes metožu veiktspējas kritērijiStandarts spēkā
27757prCEN ISO/TS 13136Nachweis von anderen Shigatoxin-bildenden Escherichia coli als E. coli O157Izstrādē
27758LVS EN ISO 15216-1:2017Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode A hepatīta vīrusa un norovīrusa noteikšanai pārtikā ar reālā laika RT-PCR. 1.daļa: Kvantitatīvā metode (ISO 15216-1:2017)Standarts spēkā
27759LVS EN ISO 19343:2017Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Histamīna konstatēšana un kvantificēšana zivīs un zvejas produktos. HPLC metode (ISO 19343:2017)Standarts spēkā
27760LVS EN ISO 19020:2017Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Stafilokoku enterotoksīnu pārtikas produktos imūnfermentatīvās noteikšanas horizontālā metode (ISO 19020:2017)Standarts spēkā
27761LVS EN ISO 18465:2017Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Vemšanu izraisošā toksīna (cereulīda) kvantitatīva noteikšana ar LC-MS/MS (ISO 18465:2017)Standarts spēkā
27762LVS EN ISO 16654:2002/A1:2017Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Horizontālā metode Escherichia coli O157 noteikšanai. 1.grozījums: B pielikums: Starplaboratoriju pētījumu rezultāts (ISO 16654:2001/Amd 1:2017)Standarts spēkā
Attēlo no 311. līdz 320. no pavisam 649 ieraksta(-iem).