CEN/TC 275
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 27763 | LVS EN ISO 11290-1:2017 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Listeria monocytogenes un citu Listeria spp. noteikšanas un uzskaitīšanas horizontālā metode. 1.daļa: Noteikšanas metode (ISO 11290-1:2017) | Standarts spēkā |
| 27762 | LVS EN ISO 16654:2002/A1:2017 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Horizontālā metode Escherichia coli O157 noteikšanai. 1.grozījums: B pielikums: Starplaboratoriju pētījumu rezultāts (ISO 16654:2001/Amd 1:2017) | Standarts spēkā |
| 27761 | LVS EN ISO 18465:2017 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Vemšanu izraisošā toksīna (cereulīda) kvantitatīva noteikšana ar LC-MS/MS (ISO 18465:2017) | Standarts spēkā |
| 27760 | LVS EN ISO 19020:2017 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Stafilokoku enterotoksīnu pārtikas produktos imūnfermentatīvās noteikšanas horizontālā metode (ISO 19020:2017) | Standarts spēkā |
| 27759 | LVS EN ISO 19343:2017 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Histamīna konstatēšana un kvantificēšana zivīs un zvejas produktos. HPLC metode (ISO 19343:2017) | Standarts spēkā |
| 27758 | LVS EN ISO 15216-1:2017 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode A hepatīta vīrusa un norovīrusa noteikšanai pārtikā ar reālā laika RT-PCR. 1.daļa: Kvantitatīvā metode (ISO 15216-1:2017) | Standarts spēkā |
| 27757 | prCEN ISO/TS 13136 | Nachweis von anderen Shigatoxin-bildenden Escherichia coli als E. coli O157 | Izstrādē |
| 27756 | LVS CEN/TR 16059:2011 | Pārtikas produktu analīze. Vienas laboratorijas validētu mikotoksīnu noteikšanas analīzes metožu veiktspējas kritēriji | Standarts spēkā |
| 27756 | CEN/TR 16059:2010 | Pārtikas produktu analīze. Vienas laboratorijas validētu mikotoksīnu noteikšanas analīzes metožu veiktspējas kritēriji | Izstrādē |
| 27755 | - | Foodstuffs - Determination of aflatoxin B1 in maize - HPLC method with clean-up on immunoaffinity column | Izstrādē |
Attēlo no 331. līdz 340. no pavisam 651 ieraksta(-iem).
