CEN/TC 275
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 13887 | LVS EN ISO 6887-4:2004 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm - 4.daļa: Īpaši noteikumi kā sagatavot citus produktus, (izņemot pienu, gaļu, zivis un to izstrādājumus) | Atcelts |
| 13892 | LVS EN ISO 21572:2004 | Pārtikas produkti - Ģenētiski modificētu organismu un atvasinātu produktu noteikšanas metodes - Uz olbaltuma bāzētas metodes | Atcelts |
| 21867 | LVS EN ISO 7937:2005 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Horizontālā metode Clostridium perfringens uzskaitei - Koloniju skaitīšanas metodika | Atcelts |
| 23202 | LVS CEN ISO/TS 20836:2005 | Pārtikas un lopbarības mikrobioloģija - Polimērā ķēdes reakcija patogēno mikroorganismu noteikšanai pārtikas produktos - Termālo ierīču darbības efektivitātes testēšana | Atcelts |
| 30268 | LVS EN ISO 6887-5:2011 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm. 5. daļa: Īpaši noteikumi piena un piena izstrādājumu sagatavošanai (ISO 6887-5:2010) (precizēts nosaukuma tulkojums 25.08.2011.) | Atcelts |
| 24678 | LVS EN ISO 6579:2003 /AC:2006 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Horizontālā metode Salmonella spp. noteikšanai | Atcelts |
| 27743 | LVS EN 12393-2:2009 | Augu cilmes pārtikas produkti. Pesticīdu atlikumu gāzhromatogrāfiska noteikšana ar vairākatlikumu metodēm. 2. daļa: Ekstrakcijas un attīrīšanas metodes | Atcelts |
| 27777 | LVS EN 15633-1:2009 | Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar imunoloģiskām metodēm. 1. daļa: Vispārīgās nostādnes | Atcelts |
| 29305 | LVS EN 15842:2010 | Pārtikas produkti. Pārtikas alergēnu noteikšana. Vispārīgie apsvērumi un metožu validēšana | Atcelts |
| 26015 | LVS EN 10283:2010 | Korozijizturīga tērauda lējumi | Atcelts |
Attēlo no 431. līdz 440. no pavisam 651 ieraksta(-iem).
