CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
13853 | LVS EN ISO 16140:2003 A | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Alternatīvo metožu validācijas protokols | Atcelts |
13870 | LVS EN 14123:2003 | Pārtikas produkti - Aflatoksīna B1 un aflatoksīnu B1, B2, G1, G2 summas noteikšana zemesriekstos, pistācijas riekstos, vīģēs un paprikas pulverī - Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfijas (HPLC) metode ar pēckolonnas derivatizāciju un imūnās afinitātes kolonnu tīrīšanu | Atcelts |
13864 | LVS EN 14132:2003 | Pārtikas produkti - Ohratoksīna A noteikšana miežos un grauzdētā kafijā - Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfijas (HPLC) metode ar imūnās afinitātes kolonnu tīrīšanu | Atcelts |
13847 | LVS EN 14130:2003 | Pārtikas produkti - C vitamīna noteikšana ar augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfiju (HPLC) | Atcelts |
13816 | LVS EN ISO 10273:2003 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Iespējami patogēnās baktērijas Yersinia enterocolitica konstatēšanas horizontālā metode | Atcelts |
13836 | LVS EN 14185-1:2003 | Beztauku pārtika - N-metilkarbamāta atlikumu noteikšana - 1.daļa: Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfija (HPLC), kurā izmanto attīrīšanu ar cietfāzes ekstrakciju (SPE) | Atcelts |
13887 | LVS EN ISO 6887-4:2004 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm - 4.daļa: Īpaši noteikumi kā sagatavot citus produktus, (izņemot pienu, gaļu, zivis un to izstrādājumus) | Atcelts |
13892 | LVS EN ISO 21572:2004 | Pārtikas produkti - Ģenētiski modificētu organismu un atvasinātu produktu noteikšanas metodes - Uz olbaltuma bāzētas metodes | Atcelts |
21867 | LVS EN ISO 7937:2005 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Horizontālā metode Clostridium perfringens uzskaitei - Koloniju skaitīšanas metodika | Atcelts |
23202 | LVS CEN ISO/TS 20836:2005 | Pārtikas un lopbarības mikrobioloģija - Polimērā ķēdes reakcija patogēno mikroorganismu noteikšanai pārtikas produktos - Termālo ierīču darbības efektivitātes testēšana | Atcelts |
Attēlo no 431. līdz 440. no pavisam 649 ieraksta(-iem).