Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
13853LVS EN ISO 16140:2003 APārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Alternatīvo metožu validācijas protokolsAtcelts
13870LVS EN 14123:2003Pārtikas produkti - Aflatoksīna B1 un aflatoksīnu B1, B2, G1, G2 summas noteikšana zemesriekstos, pistācijas riekstos, vīģēs un paprikas pulverī - Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfijas (HPLC) metode ar pēckolonnas derivatizāciju un imūnās afinitātes kolonnu tīrīšanuAtcelts
13864LVS EN 14132:2003Pārtikas produkti - Ohratoksīna A noteikšana miežos un grauzdētā kafijā - Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfijas (HPLC) metode ar imūnās afinitātes kolonnu tīrīšanuAtcelts
13847LVS EN 14130:2003Pārtikas produkti - C vitamīna noteikšana ar augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfiju (HPLC)Atcelts
13816LVS EN ISO 10273:2003Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Iespējami patogēnās baktērijas Yersinia enterocolitica konstatēšanas horizontālā metodeAtcelts
13836LVS EN 14185-1:2003Beztauku pārtika - N-metilkarbamāta atlikumu noteikšana - 1.daļa: Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfija (HPLC), kurā izmanto attīrīšanu ar cietfāzes ekstrakciju (SPE)Atcelts
13887LVS EN ISO 6887-4:2004Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm - 4.daļa: Īpaši noteikumi kā sagatavot citus produktus, (izņemot pienu, gaļu, zivis un to izstrādājumus)Atcelts
13892LVS EN ISO 21572:2004Pārtikas produkti - Ģenētiski modificētu organismu un atvasinātu produktu noteikšanas metodes - Uz olbaltuma bāzētas metodesAtcelts
21867LVS EN ISO 7937:2005Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Horizontālā metode Clostridium perfringens uzskaitei - Koloniju skaitīšanas metodikaAtcelts
23202LVS CEN ISO/TS 20836:2005Pārtikas un lopbarības mikrobioloģija - Polimērā ķēdes reakcija patogēno mikroorganismu noteikšanai pārtikas produktos - Termālo ierīču darbības efektivitātes testēšanaAtcelts
Attēlo no 431. līdz 440. no pavisam 649 ieraksta(-iem).