CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
58921 | prEN ISO 7937 rev | Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Horizontales Verfahren zur Zählung von Clostridium perfringens - Koloniezählverfahren | Izstrādē |
27775 | EN 15607:2009 | Pārtikas produkti. D-biotīna noteikšana ar HPLC metodi | Izstrādē |
35377 | EN 16619:2015 | Pārtikas produktu analīze. Benzo[a]pirēna, benz[a]antracēna, krizēna un benzo[b]fluorantēna noteikšana pārtikas produktos, lietojot gāzu gromatogrāfijas masas spektrometriju (GC-MS) | Izstrādē |
13852 | EN 13191-2:2000 | Fettarme Lebensmittel - Bestimmung von Bromidrückständen - Teil 2: Bestimmung von anorganischem Bromid | Izstrādē |
13855 | EN 12396-3:2000 | Fettarme Lebensmittel - Bestimmung von Dithiocarbamat- und Thiuramdisulfid-Rückständen - Teil 3: UV-Spektralphotometrisches Xanthogenat-Verfahren | Izstrādē |
80591 | prEN ISO 21569-1 | Untersuchung auf molekulare Biomarker - Verfahren zum Nachweis von gentechnisch modifizierten Organismen und ihren Produkten - Qualitative auf Nukleinsäuren basierende Verfahren (ISO/DIS 21569-1) | Izstrādē |
59225 | prEN ISO 15141 | Getreide und Getreideerzeugnisse - Bestimmung von Ochratoxin A - Hochleistungsflüssigchromatographisches Verfahren mit Reinigung an einer Immunoaffinitätssäule und Fluoreszenzdetektion | Izstrādē |
27756 | CEN/TR 16059:2010 | Pārtikas produktu analīze. Vienas laboratorijas validētu mikotoksīnu noteikšanas analīzes metožu veiktspējas kritēriji | Izstrādē |
28412 | EN 14123:2007 | Pārtikas produkti. Aflatoksīna B1 un aflatoksīnu B1, B2, G1, G2 summas noteikšana lazdu riekstos, zemesriekstos, pistācijas riekstos, vīģēs un paprikas pulverī. Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfijas metode ar pēckolonnas derivatizāciju un imūnās afinitātes kolonnu tīrīšanu | Izstrādē |
27757 | prCEN ISO/TS 13136 | Nachweis von anderen Shigatoxin-bildenden Escherichia coli als E. coli O157 | Izstrādē |
Attēlo no 461. līdz 470. no pavisam 649 ieraksta(-iem).