Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
38633LVS EN 16187:2015Pārtikas produkti. Fumonizīna B1 un B2 noteikšana zīdaiņu un mazu bērnu pārtikā, kas satur apstrādātu kukurūzu. Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfijas (HPLC) metode ar imūnās afinitātes kolonnu tīrīšanu un fluorescences detektēšanu pēc pirmskolonnas derivatizācijasStandarts spēkā
40461LVS EN ISO 6887-4:2017Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm. 4.daļa. Īpaši noteikumi dažādu izstrādājumu sagatavošanai (ISO 6887-4:2017, koriģētā versija 2021-03)Standarts spēkā
40459LVS EN ISO 6887-2:2017Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm. 2.daļa: Īpaši noteikumi gaļu un gaļas izstrādājumu sagatavošanai (ISO 6887-2:2017)Standarts spēkā
35374LVS EN 16802:2016Pārtikas produkti. Ķīmisko elementu un to savienojumu noteikšana. Neorganiskā arsēna noteikšana jūras un augu izcelsmes pārtikas produktos ar anjonu apmaiņu HPLC-ICP-MS, kam seko ekstrakcija ūdens vannāStandarts spēkā
40025LVS EN ISO 18743:2016Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Trihinellas kāpuru konstatēšana gaļā, izmantojot mākslīgo hidrolīzes metodi (ISO 18743:2015)Standarts spēkā
13904LVS EN 1377:2001+AC/AC:2016Pārtikas produkti. Acesulfāma K noteikšana pārtikas produktu saldinātājos. Spektrometriskā metodeStandarts spēkā
38584LVS EN 13805:2015Pārtikas produkti. Mikroelementu noteikšana. Augstspiediena mineralizācijaStandarts spēkā
75952EN ISO 11781:2025Untersuchung auf molekulare Biomarker - Anforderungen und Leitfaden für die Einzellaborvalidierung qualitativer Real-time-PCR-Verfahren (ISO 11781:2025)Standarts spēkā
13793LVS EN 1988-1:2001Pārtikas produkti - Sulfītu noteikšana - 1.daļa: Uzlabotā Monjē-Viljamsa metodeStandarts spēkā
29417LVS EN ISO 13720:2011Gaļa un gaļas produkti. Pseudomonas spp. baktēriju skaitīšana (ISO 13720:2010)Standarts spēkā
Attēlo no 471. līdz 480. no pavisam 649 ieraksta(-iem).