Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
40459LVS EN ISO 6887-2:2017Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm. 2.daļa: Īpaši noteikumi gaļu un gaļas izstrādājumu sagatavošanai (ISO 6887-2:2017)Standarts spēkā
74320EN 17855:2024Foodstuffs - Minimum performance requirements for quantitative measurement of the food allergens milk, egg, peanut, hazelnut, almond, walnut, cashew, pecan nut, brazil nut, pistachio nut, macadamia nut, wheat, lupine, sesame, mustard, soy, celery, fish, molluscs and crustaceansStandarts spēkā
35374LVS EN 16802:2016Pārtikas produkti. Ķīmisko elementu un to savienojumu noteikšana. Neorganiskā arsēna noteikšana jūras un augu izcelsmes pārtikas produktos ar anjonu apmaiņu HPLC-ICP-MS, kam seko ekstrakcija ūdens vannāStandarts spēkā
13833LVS EN 1528-4:1996Taukiem bagāta pārtika - Pesticīdu un PCBs noteikšana - 4.daļa: Noteikšana, apstiprinājuma testi, dažādiStandarts spēkā
13832LVS EN 1528-3:1996Taukiem bagāta pārtika - Pesticīdu un PCBs noteikšana - 3.daļa: Apkopes metodesStandarts spēkā
13874LVS EN ISO 16654:2002Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Horizontālā metode Escherichia coli O 157 noteikšanaiStandarts spēkā
32607EN ISO 21569:2005/A1:2013Lebensmittel - Verfahren zum Nachweis von gentechnisch modifizierten Organismen und ihren Produkten - Qualitative auf Nukleinsäuren basierende Verfahren - Änderung 1 (ISO 21569:2005/Amd 1:2013)Standarts spēkā
40025LVS EN ISO 18743:2016Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Trihinellas kāpuru konstatēšana gaļā, izmantojot mākslīgo hidrolīzes metodi (ISO 18743:2015)Standarts spēkā
13904LVS EN 1377:2001+AC/AC:2016Pārtikas produkti. Acesulfāma K noteikšana pārtikas produktu saldinātājos. Spektrometriskā metodeStandarts spēkā
38584LVS EN 13805:2015Pārtikas produkti. Mikroelementu noteikšana. Augstspiediena mineralizācijaStandarts spēkā
Attēlo no 471. līdz 480. no pavisam 649 ieraksta(-iem).