CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
13894 | CEN/TS 15568:2006 | Lebensmittel - Verfahren zum Nachweis von gentechnisch modifizierten Organismen und ihren Produkten - Probenahmestrategien | Izstrādē |
13893 | LVS EN ISO 21570:2006 | Pārtikas produkti. Ģenētiski modificētu organismu un to produktu konstatēšanas analīzes. Kvantitatīvās nukleīnskābju metodes | Standarts spēkā |
13893 | EN ISO 21570:2005 | Lebensmittel - Verfahren zum Nachweis von gentechnisch modifizierten Organismen und ihren Produkten - Quantitative auf Nukleinsäuren basierende Verfahren (ISO 21570:2005) | Izstrādē |
13892 | LVS EN ISO 21572:2004 | Pārtikas produkti - Ģenētiski modificētu organismu un atvasinātu produktu noteikšanas metodes - Uz olbaltuma bāzētas metodes | Atcelts |
13892 | EN ISO 21572:2004 | Lebensmittel - Verfahren zum Nachweis von gentechnisch modifizierten Organismen und ihren Produkten - Proteinverfahren (ISO 21572:2004) | Atcelts |
13891 | LVS EN ISO 21569:2006 | Pārtikas produkti - Ģenētiski modificētu organismu un to produktu konstatēšanas analīzes - Kvalitatīvās nukleīnskābju metodes | Standarts spēkā |
13891 | EN ISO 21569:2005 | Produits alimentaires - Méthodes d'analyse pour la détection des organismes génétiquement modifiés et des produits dérivés - Méthodes qualitatives basées sur l'utilisation des acides nucléiques (ISO 21569:2005) | Standarts spēkā |
13890 | LVS EN ISO 21571:2005 | Pārtikas produkti - Ģenētiski modificētu organismu un atvasinātu produktu noteikšanas analīzes - Nukleīnskābes ekstrakcija | Standarts spēkā |
13890 | EN ISO 21571:2005 | Lebensmittel - Verfahren zum Nachweis von gentechnisch modifizierten Organismen und ihren Produkten - Nukleinsäureextraktion (ISO 21571:2005) | Izstrādē |
13889 | EN 13806:2002 | Produits alimentaires - Dosage des éléments-traces - Dosage du mercure par spectrométrie d'absorption atomique par génération de vapeurs froides après digestion sous pression | Atcelts |
Attēlo no 471. līdz 480. no pavisam 649 ieraksta(-iem).