Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
35372EN 14152:2014Foodstuffs - Determination of vitamin B2 by high performance liquid chromatographyIzstrādē
26015EN 14152:2003/AC:2005Lebensmittel - Bestimmung von Vitamin B2 mit HPLCAtcelts
13846EN 14152:2003Produits alimentaires - Dosage de la vitamine B2 par CLHPAtcelts
13895EN 14148:2003Foodstuffs - Determination of vitamin K1 by HPLCIzstrādē
31710EN 14133:2009Pārtikas produkti. Ohratoksīna A noteikšana vīnā un alū. Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfijas (HPLC) metode ar imūnās afinitātes kolonnu tīrīšanuIzstrādē
28127EN 14133:2003/AC:2006Lebensmittel - Bestimmung von Ochratoxin A in Wein und Bier - HPLC-Verfahren mit Reinigung an einer ImmunoaffinitätssäuleAtcelts
13902EN 14133:2003Foodstuffs - Determination of ochratoxin A in wine and beer - HPLC method with immunoaffinity column clean-upAtcelts
31711EN 14132:2009Pārtikas produkti. Ohratoksīna A noteikšana miežos un grauzdētā kafijā. Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfijas (HPLC) metode ar imūnās afinitātes kolonnu tīrīšanuIzstrādē
28128EN 14132:2003/AC:2006Lebensmittel - Bestimmung von Ochratoxin A in Gerste und Röstkaffee - HPLC-Verfahren mit Reinigung an einer ImmunoaffinitätssäuleAtcelts
13864EN 14132:2003Lebensmittel - Bestimmung von Ochratoxin A in Gerste und Röstkaffee - HPLC-Verfahren mit Reinigung an einer ImmunoaffinitätssäuleAtcelts
Attēlo no 521. līdz 530. no pavisam 649 ieraksta(-iem).