Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
58923prEN ISO 21567 revMicrobiology of the food chain - Horizontal method for the detection of Shigella spp.Izstrādē
40288prEN 17424Pārtikas produkti. Aflatoksīnu noteikšana garšvielās, izņemot papriku, ar IAC attīrīšanu un HPLC-FLD ar pēckolonnas derivatizācijuIzstrādē
27753EN 15829:2010Pārtikas produkti. A ohratoksīna noteikšana tumšajās rozīnēs bez kauliņiem, žāvētajās rozīnēs, gaišajās rozīnēs bez kauliņiem, žāvētu augļu maisījumos un žāvētajās vīģēs. HPLC metode ar imūnās afinitātes kolonnu tīrīšanu un fluorescences detektēšanuIzstrādē
26017EN 15111:2007Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of iodine by ICP-MS (inductively coupled plasma mass spectrometry)Izstrādē
22282EN 15086:2006Lebensmittel - Bestimmung von Isomalt, Lactit, Maltit, Mannit, Sorbit und Xylit in LebensmittelnIzstrādē
22286EN 14663:2005Lebensmittel - Bestimmung von Vitamin B6 (einschließlich glucosidisch gebundener Verbindungen) mit HPLCIzstrādē
22296EN 1784:2003Lebensmittel - Nachweis von bestrahlten fetthaltigen Lebensmitteln - Gaschromatographische Untersuchung auf KohlenwasserstoffeIzstrādē
72068EN 15634-5:2023Lebensmittel - Nachweis von Lebensmittelallergenen mit molekularbiologischen Verfahren - Teil 5: Senf (Sinapis alba) sowie Soja (Glycine max) - Qualitativer Nachweis einer spezifischen DNA-Sequenz in Brühwürsten mittels Real-time PCRIzstrādē
72066EN 15634-4:2023Lebensmittel - Nachweis von Lebensmittelallergenen mit molekularbiologischen Verfahren - Teil 4: Erdnuss (Arachis hypogaea) - Qualitativer Nachweis einer spezifischen DNA-Sequenz in Schokolade mittels Real-time PCRIzstrādē
40296EN 17425:2021Pārtikas produkti. Melno graudu alkaloīdu noteikšana graudaugos un graudaugu produktos ar dSPE attīrīšanu un HPLC-MS/MSIzstrādē
Attēlo no 531. līdz 540. no pavisam 649 ieraksta(-iem).